Телеведучий Комаров показав, що рашисти залишили на Харківщині: Роздягалися до трусів

Дмитро Комаров
фото з відкритих джерел

Телеведучий відвідав звільнені від окупантів Балаклію та Куп'янськ

Телеведучий Дмитро Комаров на своїй сторінці в соцмережі опублікував фоторепортаж, який зняв, відвідавши кілька міст на Харківщині, які були звільнені від російських окупантів. Світлини були зроблені у Балаклії та Куп'янську.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Дмитрий Комаров (@komarovmir)

Комаров описав, що йому розповідали про окупантів місцеві: «Вони роздягалися до трусів, кидали форму та ховалися у підвалі. Але так у трусах їх у полон і брали», – розповідають мені мешканці деокупованих територій Харківщини про втечу росіян. Вони зіткнулися з контрнаступом, відобразити яке фізично не могли. Хоча збиралися до Харківської області всерйоз і надовго. Про це говорить багато чого: росіяни запускали окупаційну владу у всіх сферах життя, багато перефарбували в триколор, розвісили борди «росія навіки», завозили в магазини «сосиски ЛНР», «московський майонез», російські напої. Іти не збиралися. А звичайні українці були змушені жити, приймаючи нав'язані правила. На тих, хто був не згоден, чекали на тортури (страшні місця – струм, нігті, кийки з презервативами тощо)».

«Але їхні плани зруйнували геніальний український контрнаступ, – продовжує телеведучий. – Було цікаво спостерігати у режимі реального часу, як російська пропаганда незграбно намагається приховати провал. Доходило до абсурду: центром Балаклії вже гуляють мами з дітьми, розглядаючи кинуту російськими бронетехніку, а росновості ввечері того ж дня повідомляють, що «в Балаклії йдуть бої, але місто контролем армії Росії». Росія не лише зазнала повної поразки на Харківському напрямі, а й у черговий раз захлинулась у своїй брехні, яку помічають уже й росіяни. Школяреві ясно, що півроку займатиме і утримуватиме величезну територію, щоб потім раптом «планово перегрупуватися», покидавши техніку, зброю та боєприпаси – це брехня. Ідуть, коли отримують. Ідуть, коли залишаються відрізаними від постачання, зі знищеною логістикою. Ідуть, коли зазнають поразки. Україна не залишила росіянам шансів на Харківщині. Українська армія, поліція, ТРВ, Нацгвардія, прикордонники – наша гордість. В нас геніальне військове командування. В нас героїчні люди. Низький уклін кожному бійцю. Вічна пам'ять нашим героям, які віддали своє життя. Сил та здоров'я всім жителям Харківщини, щоб якнайшвидше повернутися до повноцінного життя. Поїхали далі у бік перемоги України!»

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: