Лікар Комаровський підірвав мережу відео про брудних качок та бойових комарів

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Євген Комаровський заявив, що після того, як наші вороги нажалілися аж в ООН на брудну бомбу, довелося згорнути проект

Відомий лікар-педіатр Євген Комаровський на своїй сторінці в Інстаграм виставив відео, в якому потролив росіян, які вірять у брудні бомби, інфікованих качок та комарів.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Доктор Комаровский (@doctor_komarovskiy)

«У мене дуже важливе повідомлення від штабу біологічних етнічних військ. Після того, як наші вороги нажалілися аж в ООН на брудну бомбу, нам довелося згорнути проект. Оновлена інформація щодо качок та комарів. У мене в руках брудна качка для перевезення брудної бомби. Власне, ми згортаємо цей проєкт і сьогодні качку митимемо», – з серйозним виразом обличчя заявляє Комаровський.

«Сьогодні ми розпочинаємо новий проєкт, пов’язаний із нашими бойовими комарами, – продовжує знаменитий телелікар. – Чомусь люди не розуміють, що комари не можуть літати, коли холодно. Тому ми використовуємо всіх відмитих від бруду качок, всіх наших бойових качок – качок-носіїв комарів. Велика тепла качка зосереджує навколо себе хмару комарів, правильно заряджених, після чого вони рухаються до ворогів», – каже Комаровський у відео та завершує його словами: «Слава нашим етнічним військам!».

Підписники Комаровського дякують йому за ролик, що піднімає настрій: «Дорогий лікарю, дякуємо за чудове почуття гумору, в такий не простий час!». Та жартома радять відкривати нові проекти: «До речі, йде зима. Потрібно розгортати нову операцію «бойові сніжинки».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: