Виконавець хіта «Комарово» заявив, що їде воювати з українцями

Останнім часом про актора не було чутно
фото з відкритих джерел

Зірка фільму «Ми із джазу» не пояснює, чому прийняв таке дике рішення

Стало відомо, що російський актор Ігор Скляр, який став відомим після фільму «Ми з джазу», їде на фронт, щоб разом з окупантами воювати з українцями. Актору – 64 роки. Глядачам він відомий також хітом радянських часів «Комарово».

Рашист запевняє, що багато артистів, музикантів та інших діячів культури після оголошення часткової мобілізації добровільно прийшли у військкомати. Перед тим, як чинити терор в Україні, Скляр нібито пройде навчання в Ростові. «У нас завантаження через три дні. Ешелони в Ростов, екіпірування, потім місяць навчання і вперед на барикади», – розповів російській пресі.

Чому артист прийняв таке дике рішення, він не коментує. Як відомо, на початку своєї кар'єри Скляр став зіркою кількох радянських стрічок, які знімалися в Україні. Зокрема, отримав головну роль у фільмах «Тільки в мюзик-холі», «Бережіть жінок», «Подвиг Одеси», «В'язень замку Іф» та «Імператор». З піснею «Комарово» артист багато років з’являвся на сцені концертних залів, однак останнім часом про актора нічого не було чути.

Тим часом, рашист Іван Охлобистін назвав лише одного артиста зі свого оточення, який готовий піти на фронт. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: