Телеведучий Даніель Салем показав, як з побратимами заходить у Херсон

Військовий опублікував кадри зі звільненого Херсона
фото з відкритих джерел

Підписники Даніеля Салема засипають його коментарями з подякою

Телеведучий Даніель Салем, який служить у лавах ЗСУ, на своїй сторінці у соцмережі поділився емоційними фото та відео, як наші захисники заходять до звільненого Херсона.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Даниэль Салем (@daniel_jihad_salem)

Світлини, які виклав телеведучий Салем у соцмережу, зроблені на тлі стели з назвою міста. Даніель звернув увагу, що окупанти перефарбували її  у загарбницький триколор. Також телеведучий показав свого побратима, який, за словами Салема, одним з перших зайшов до деокупованого міста.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Даниэль Салем (@daniel_jihad_salem)

Підписники Даніеля Салема засипають його коментарями з подякою. Серед них знаменитості – Тіна Кароль, Ольга Сумська, Позитив, Іраклі Макацарія, Максим Чмерковський, Андрій Джеджула, Тоня Матвієнко, Саша Чемеров, Тарас Цимбалюк.

«Хлопці, ви герої та в історії держави назавжди! Дуже схвильована та щаслива!», – написала Тіна Кароль та додала вже особисто Салему: «Я люблю тебе». «Дякую всім героям України! Славетним воїнам», – написала співачка Злата Огневич. Світлана Тарабарова зізналася: «Сльози на очах. Дякую». Хореограф Ілона Гвоздьова відреагувала: «Боги».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: