Меладзе на тлі чуток про розлучення з Брежнєвою, засвітився в Берліні зі співачкою та братом

Брати зустрілися в Берліні
фото з відкритих джерел

Спільним фото із братами поділилася у соцмережах співачка Софія Тарасова з гурту «ВІА Гра»

Російський співак Валерій Меладзе та його рідний брат Костянтин Меладзе, який мешкав в Україні з дружиною – співачкою Верою Брєжневою, вперше за довгий час разом з'явилися на публіці. Вони вийшли на сцену в Берліні, де виступав Валерій Меладзе в рамках гастрольного туру Німеччиною.

Під час концерту Валерій Меладзе запросив на сцену свого старшого брата та висловив йому подяку за те, що той пише йому пісні.

Спільним фото із братами поділилася у соцмережах співачка Софія Тарасова, яка є учасницею гурту «ВІА Гра». Вона також опублікувала у сторіс в інстаграмі відео з концерту.

Як відомо, з початком повномасштабного вторгнення Костянтин Меладзе якийсь час залишався в Києві, а потім переїхав до Італії, де його родина має житло. Віра Брежнева, яка публічно виступає проти війни в Україні, волонтерить в Польші, але постійно мешкає теж в Італіїї. Останнім часом в пресі багато пишуть про те, що в шлюбі Меладзе і Брежнєвої є проблеми, однак самі вони ситуацію не коментують. Валерій Меладзе через свої зовсім беззубі дописи про війну в Україні зазнав утисків від російських путіністів, однак нині вже виступає і в Росії, і за кордоном.

Раніше «Главком» писав, що середня дочка Костянтина Меладзе показала в мережі рідкісні фото його колишньої дружини.

Читайте також: Пугачова та Галкін таки продали свій замок під Москвою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: