Пугачова та Галкін таки продали свій замок під Москвою

Новий власник замку купив його не за ціною, яку запрошували артисти
фото з відкритих джерел

Подейкують, що Пугачова повертається до Росії аби зафіксувати угоду

Російська співачка Алла Пугачова продала свій знаменитий замок у селі Грязь під Москвою, де мешкала разом із чоловіком Максимом Галкіним та їхніми дітьми. Про це повідомляють росЗМІ.

Політик Роман Худяков розповів пресі, що за його даними найближчим часом артистка навідається до Росії, щоб залагодити фінансові справи, пов'язані з цим питанням.

Як пише Худяков у своїх соцмережах, цього разу Примадонна приїде без дітей та фактично таємно, без появи на публіці. Новий власник замку купив його не за ціною, яку запрошували артисти, та побажав придбати нерухомість через власницю.

«Він збирається влаштувати з приміщення щось подібне до «атракціону» – не житлової нерухомості, а комерційної. При цьому одна з умов – присутність на угоді екс-співачки для підписання паперів. Він хоче зафіксувати цей момент на камеру та фото – і оголосити себе голосно власником. Далі територія чуток, але цінник нібито впав до 650 млн. рублів», – сказав Худяков.

Раніше «Главком» писав, що співак Melovin на концерті у Києві переспівав відому пісню Пугачової «Живи спокойно, страна». Тепер вона називається – «Гори спокійно, русня!».

Читайте також: Невзоров дошкульно висміяв путіністку Доліну за огидний виступ: Бридке видовище

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: