Дочка Меладзе показала в мережі рідкісні фото його колишньої дружини

Дочка з мамою
Фото: Інстагра Лії Меладзе

Лія Меладзе сфотографувалася з мамою Яною Сумм

Середня дочка Костянтина Меладзе на своїй сторінці в Інстаграм розмістила фото з мамою Яною Сумм, знімків якої практично не знайдеш у публічному просторі. Судячи з профілю Лії Меладзе, знімки зроблені на тлі Балтійського моря.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от 💙🇺🇦💛 (@meladzeliya)

Костянтин Меладзе до одруження зі співачкой Вірою Брежнєвою майже 20 років прожив в шлюбі з Яною Сум. Жінка народила від музиканта двох дочок та сина. ЗМІ писали, що після розлучення Яна знову вийшла заміж.

З початком повномасштабного вторгнення жінка з дітьми – дочками Алісою (її зараз 22 роки) та Лією (18 років), а також сином Валерієм (17 років), який страждає на аутизм – знайшли тимчасовий притулок в Італії. Так повідомляла преса, однак сама Яна заперечила цю інформацію: «Це неправда. Там у Кості гостювала наша молодша дочка, і я приїжджала, аби забрати Лієчку». Колишня дружина Меладзе також спростувала інформацію, що у його шлюбі з Брежнєвою не все гаразд: «Бачилися ми буквально 15 хвилин в аеропорту – Костя був один, без Віри. Знаєте, я не лізу в чуже особисте життя і навіть із дітьми це не обговорюю. Я не знаю, як там вони мали раніше, як стало зараз. Але, за моїми спостереженнями, всі у них у родині гаразд».

Тим часом донька продюсера Костянтина Меладзе, 18-річна Лія Меладзе зізналася на своїй сторінці в Інстаграм, що долає стан тривожно-депресивного розладу. «Мені тяжко через те, що в мене вдома війна, мені тяжко, тому що я виходжу з тривожно-депресивного розладу. Мені тяжко, тому що це все напало під час моїх 18 років. Я ніколи не порівнюю свого болю з болем і страхом тих, хто зараз у небезпеці. Я помічаю всі свої привілеї в цьому житті. І я знаю, що ці привілеї я зобов'язана використовувати на користь людям. Саме тому я зараз тут і навчаюся на психотерапевта», – заявила вона.

Раніше Лія Меладзе розповідала в інтерв'ю, як непросто пережила розлучення батьків.

Читайте також: Продюсер Вітні Г’юстон розкрив подробиці її загадкової смерті

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: