Відомий режисер розповів про зрадників, які тихо сидять у Москві: ексчоловік Лободи та топ-керівниця «1+1»

Олег Бондарчук: Я дуже сумую, що наші українці зробили такий вибір, бо це дуже талановиті хлопці
фото з відкритих джерел

Олег Бондарчук каже, що в його колі добре знають зрадників та те, чим вони займаються в РФ

Режисер-постановник Олег Бондарчук в інтерв’ю тележурналістці Аліні Доротюк для її ютуб-каналу розповів, які ще українські зірки, крім тих, що всім відомі, продовжують співпрацювати з Росією. Бондарчук згадав про хореографа Василя Козаря, екскерівницю «1+1 продакшн» Вікторію Лєзіну тощо. Треба сказати, що Олег Бондарчук також мав дуже блискучу кар'єру в Росії, але зараз відмовляються від проектів.

Бондарчук каже, що в його професійному колі добре знають усіх зрадників та те, чим вони займаються в РФ: «Василь Козарь ставив шоу Олі Бузовій і воно було під грифом «таємно». І з цього навіть сміялися. Ми розуміємо, що він сам обрав таку долю, коли людина соромиться свого імені. Я йому не заздрю. Мало честі взагалі бути причетним хоч до якось до творчості Бузової. Це не орден на грудях, це клеймо. Ми всі знаємо в нашому цеху, що режисером був Василь, що він зараз живе в Москві».

Також Бондарчук згадав екскерівницю «1+1 продакшн» Вікторію Лєзіну, яка займалася створенням «Голосу країни» та «Танців з зірками», поки не переїхала в Москву. За словами режисера, про неї не говорять, хоч Лєзіна замовчує війну в рідній країні.

Телеведуча Доротюк заговорила про Андрія Царя, колишнього чоловіка Світлани Лободи, який буцімто також живе та працює в Москві. «Я знаю, що Андрій Цар працював на телеканалі НТВ до 24 лютого, а після – нічого не чув, бо ці хлопці просять усіх артистів не афішувати їх участь в тому чи іншому проекті. Я дуже сумую через те, що наші українці зробили такий вибір, бо це дуже талановиті хлопці».

Раніше в інтерв’ю  Бондарчук розповідав, як полишив російські проекти: «На нашу країну напала РФ, і тут не може бути кілька правд, вона єдина. І я вчинив так, як має вчинити будь-який громадянин. 24-го лютого висловив свою позицію, закликав усіх свідомих громадян приєднатися, враховуючи, що на той момент в мене була досить велика російська аудиторія. Я вважав своєю головною задачею донести до них правду. Я постив відео. Я однозначно сказав, що ми не будемо з тим миритися. Ми не один народ».

Бондарчук висловився і стосовно мовчання української співачки та вже експодруги Ані Лорак: «На жаль, чи на щастя, одну подругу я втратив. Мені було дуже важливо, щоби в цей момент всі вийшли з прапором України і висловили свою позицію. Мені така подруга не потрібна. До побачення, Ані Лорак».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: