Співачка-улюблениця Путіна скасовує всі концерти в Росії

Шанувальники Валерії припустили, що вона планує чкурнути з сім’єю за кордон

Російська співачка Валерія, яка гаряче підтримує кремлівську політику, оголосила, що зупиняє свою концертну діяльність та переносить усі виступи на наступний рік. Ура-патріотка написала у своєму блозі у мережі, що ухвалила таке рішення після слів Путіна щодо часткової мобілізації.

«З вчорашнього дня ми живемо в іншій реальності, і я не можу змусити себе, забувши про все на світі, давати сольні концерти, тому хочу скасувати всі оголошені раніше і не поки що їх плануватиму на найближчий час», – написала Валерія.

Улюблена співачка Путіна додає, що наступний рік принесе людям «більше радості, миру та спокою». «Хочеться музикою дарувати свято, радість, веселощі, а за сьогоднішніх обставин, мені здається, це не дуже доречно. Так, звичайно, кожен повинен займатися своєю справою, я безумовно продовжуватиму співати, але сольні концерти хочу відкласти до кращих часів. Будуть ще у нашому з вами житті свята!»  – пафосно доповідає співачка.

Тим часом, шанувальники Валерії припускають, що вона планує чкурнути з сім’єю за кордон, щоб перечекати непрості часи. В Швейцарії живе старший син співачки, менший – в Москві. Хлопець – призовного віку. За кордоном співачка має нерухомість.

Тим часом, відома російська телеведуча Лера Кудрявцева, яка з перших днів війни ніяк не окреслювала свою позицію щодо російської агресії в Україні, а згодом таки видала пост, що вболіває за РФ, знову виступила зі скандальною заявою: готова йти воювати проти України на фронті.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: