Телеведучий Остапчук показав реакцію Марченко на новину про обмін Медведчука

Оксана Марченко: Тільки життя своє налагодила, якого біса
фото з відкритих джерел

Володимир Остапчук знатно потролив ще донедавна відому телеведучу

Після того, як Україна обміняла своїх героїв на кума Путіна Віктора Медведчука, у мережі згадали про його дружину Оксану Марченко.

Телеведучий Володимир Остапчук знатно потролив ще донедавна відому телеведучу. На своїй сторінці в Інстаграм Остапчук показав реакцію Оксани Марченко після обміну Медведчука, яка ніби-то незадоволена новиною: «Тільки життя своє налагодила, якого біса».

Нагадаємо, одіозна Марченко дзвонила у всі дзвони, коли її чоловік Медведчук опинився в руках СБУ. Абсурдні відеозвернення Оксани Марченко до Володимира Зеленського та очільника Туреччини Ердогана розлетілися мережею. Дружина кума Путіна швидко стала мемом. Висміяти її вирішив тоді той же Володимир Остапчук і слідом звернувся до президента України.

«Я Оксана Марченко, дружина народного депутата України Віктора Медведчука. Звертаюся до президента Зеленського», – встигла промовити Марченко, а далі її нібито перебив Остапчук. «Я Володимир Остапчук, колишній колега по телику Оксани Марченко, дружини народного депутата України Віктора Медведчука. Звертаюся до президента Зеленського. Володимире Олександровичу, ви що? Яке відпускати? Ми тільки почали цей серіал дивитися», – пожартував шоумен на відео.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: