Зірка «Сватів» гаряче підтримала заяву Путіна щодо мобілізації

Васильєва (зліва) закликає російських солдатів йти до кінця
фото з відкритих джерел

Тетяна Васильєва під час інтерв'ю заявила, що мобілізація була потрібна

Російська акторка Тетяна Васильєва, яка знімалася в кількох сезонах «Сватів»,  прокоментувала часткову мобілізацію, яку оголосив Путін. Артистка підтримала рішення свого президента. За її словами, захід був «необхідний і треба йти до кінця».

Тетяна Васильєва під час інтерв'ю заявила, що мобілізація була потрібна, щоб «закінчити розпочату справу на Донбасі». Вона закликає російських солдатів йти до кінця. 75-річна актриса не сумнівається, цей захід був необхідний. Народна артистка Росії її повністю виправдовує.

Васильєва не єдина представниця шоу-бізнесу, яка публічно підтримала Путіна. Поповнення Збройних сил РФ зустріла із захопленням і телеведуча Лера Кудрявцева. Про це вона написала у соціальній мережі. Телеведуча заявила, що вболіває за РФ.

«Я завжди була емпатом. Завжди переживала за все більше. Клянусь! Я більше ніколи не скажу, що мене нема чим здивувати, – написала Кудрявцева в особистому блозі. – Не хочу писати, але доведеться. Але... Мене особисто не питали, чого я хочу. Я живу в Росії і якщо вже доведеться піти бабам на фронт. Піду». 

Кудрявцева додала, що і її 32-річний син теж не залишиться осторонь після оголошення часткової мобілізації. Що тут думати. Треба, значить, треба», – написав зірковій матері Жан, коли та йому повідомила про оголошену Путіним мобілізацію.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: