Зірка серіалу «Папік» про те, що Квартал 95 продав картину в Росію: Мені щемило

Петрожицька та Боклан
фото з відкритих джерел

Акторка виправдовується, що не погоджувалася на жодний запит від Росії і ніколи там не працювала

Зірка серіалу «Папік» Дар'я Петрожицька, яка під час вторгнення рашистів знайшла тимчасовий прихисток в Німеччині, розповіла про своє терерішнє життя.  «Тут деякі німці на початку думали, що ми якісь коко джамби. Вони дивувалися: «Тобто у вас Iphone? Як це?» Мені розповідала подружка: «До нас на початку приходили німкені, як на оглядини», – розповідає акторка в інтерв'ю тележурналістці Аліні Доротюк для її ютуб-каналу.

Акторка зізналася, що через стрес має проблеми зі здоров'ям: «Я двічі у Німеччині побувала у лікарні. Один раз мене «швидка» з сиреною везла, тому що я почала втрачати свідомість просто у торговельному центрі. Наскільки я зрозуміла, це була алергічна реакція. Це реакція на вакцину. У мене вже давно і багато років типова дівоча хвороба – це цистит. Я поїхала до лікарки тут, вона мені прописала вакцину від циститу. Вона мені її вколола. Я приїхала до торговельного центру, я йду і розумію, що в мене починає затискати все скрізь. Просто отак організм реагує на стрес».

В Німеччині артистка поселилася в квартирі свого хлопця, але нині зізнається, що у них зараз не найкращі стосунки: «Ми дуже часто почали сваритися, але тут не зрозуміло: через війну або через те, що ми довго разом. До війни у нас були стосунки по телефону».

Не оминула Дар'я і тему серіалу «Папік»: «Так, він продавався. І я так думаю (коли я там знімалася, то про це не думала). Він почав виходити на два ринки. У мене було таке, що трошки мені щемило. Я не погоджувалася на жодний запит від Росії, я ніколи не працювала в Росії. Я там була два рази, на жаль, просто через те, що зустрічалася з хлопцем».

«Насправді, я щаслива, що ми передублювали «Папіка» на державну мову», – підсумувала акторка.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: