Ніна Матвієнко: З зятем жити краще аніж з донькою

Арсен Мірзоян живе у будинку тещі
фото з відкритих джерел

Донька народної артистки перебуває в Британії, зять – живе у зіркової тещі

Музикант Арсен Мірзоян після того, як його дружина, співачка Тоня Матвієнко з дочкою Ніною знайшла тимчасовий прихисток в Великобританії, залишається жити в Києві – у будинку зіркової тещі. Народна артистка України Ніна Матвієнко каже: «Ми живемо не як зять з тещою, а як син з мамою. З Арсеном краще аніж з донькою».

Влітку почали ширитися чутки, що Тоня Матвієнко розлучилася з чоловіком. У програмі ЖВЛ Арсен та Тоня прокоментували ці розмови. «Там просто через «жовту» пресу всі інші підхопили ЗМІ. Якщо б я розлучилася, я б сказала, що розлучилася», – каже Тоня.

«Хтось ніби когось не почув, не дочув, не зрозумів. Нам здається, що останніми роками відчувається потреба такої професії, як комінукатор – спеціальна людина, яка буде пояснювати про що сам зараз казав. А між нами з Тонею немає комунікатора, тому ми намагаємося себе зрозуміти»,  – поділився співак в розмові з журналістами, підтвердивши, що сварки в зірковій родині таки бувають. За словами Арсена, розлука із сім'єю дається йому непросто: «Погано, дуже погано. На щастя, ХХІ століття. Ми спілкуємось у гаджетах, є відеозв'язок. На цьому все. Усі думаємо, як зустрітися наживо».

Раніше «Главком» писав, що співачка Тоня Матвієнко приїжджала додому. Артистка вирішила зробити сюрприз для своєї легендарної мами. Виконавиця нічого не сказала їй про візит, і коли зненацька з'явилася на порозі з квітами, Ніна Митрофанівна не стримувала сліз.

Також ми розповіали, як Тоня Матвієнко влаштувалася у Великій Британії: Тут є і сало, і гречка.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: