Від долі не втечеш. Шанувальники Білик коментують в мережі її чергове відео з колишнім

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Співачка виклала ролик на пісню Наді Дорофєєвої «Щоб не було»

Співачка Ірина Білик виклала в соцмережу потішне відео зі своїм колишнім цивільним чоловіком – шоуменом Дмитром Коляденком.

@irina_bilyk ♬ Щоб не було - DOROFEEVA

В ролику співачка та хореограф розіграли «любовну» сцену з допомогою хот-догів на одній із заправних станцій. За задумом Ірини та Дмитра їх хот-доги цілуються. Тим часом в імпровізованому кліпі грає пісня Наді Дорофєєвої «Щоб не було», яку та нещодавно записала зі своїм коханим, ресторатором Михайлом Кацуріним. Композиція про те, що тільки дякуючи коханню можна витримати всі жахи страшної війни.

Ірина Білик привітала шанувальників з Новим роком. За словами артистки, скільки б росіяни не намагалися заподіяти лиха, українці зі всім впораються та переможуть у цій жахливій війні. «Скільки б не посилали нам нещастя під Новий рік рашисти – ми все одно будемо любити життя, свою землю, одне одного! Українці, бажаю нам усім переможного над руснею Нового 2023 року! Слава Україні!»  – написала артистка на своїй сторінці в Інстаграм.

Шанувальники з радістю підтримали Ірину. На її сторінці в Тік-Ток кілька сотень коментарів з побажаннями гарних новорічних свят та захоплень від її можливого з’єднання з ексчоловіком: «Від долі не втечеш», «Чомусь я завжди знала, що ці двоє будуть разом. А інтуїція мене ніколи не підводила», «Молодці, що в такий скрутний час разом», «А що ви разом?», «Радію за Діму! Нарешті Ірина зрозуміла, що це її доля», «Ідеальна пара! Мабуть, потрібні були роки, щоб це зрозуміти».

Треба сказати, що це не перше спільне відео артистів за останній місяць: ролик, знятий у Празі наробив галасу у соцмережах. Ще раніше Ірина влаштувала різдвяні танці з Дмитром біля ялинки. Артисти станцювали під пісню «Jingle Bells», яка вже дуже багато років символізує дух різдвяних свят.

Читайте також: Отак зустрічаю свої 43. Андрій Хливнюк на день народження опублікував відео з передової

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: