Композитор, який працював з Тіною Кароль та Іриною Білик, бореться з раком

Про свою хворобу музикант дізнався у Польші, куди привіз лікуватися від онкозахворювання батька
фото з відкритих джерел

Музикант мріє повернутися на сцену

Відомий український композитор та аранжувальник, який працював з Тіною Кароль, Іриною Білик та іншими зірками, бореться з раком. Зараз Павло Дремлюженко у Польщі, де переніс операцію та численні хіміотерапії. Про це пише видання Телеграф. 

На Павла чекає тривала реабілітація власним коштом – не менш як два роки. Ліки дуже дорогі. Родина Дремлюженка у Києві продала машину, велосипеди та інше рухоме майно. Сам Павло був змушений продати навіть свої музичні інструменти, але розплатитися власними силами – непосильно для його родини.

Про свою хворобу музикант дізнався, знаходячись у Польші, куди привіз лікуватися від онкозахворювання батька. На той час родина Павла вже перебувала за кордоном, знайшовши там тимчасовий прихисток від війни.

«Батька готувалися оперувати, я возив його до клініки, і в якийсь момент, за кермом, я усвідомив, що попереду бачу не одну машину, а три. Мені сигналять, я не можу сконцентрувати погляд. Була підозра, що проблеми із зором. Я планував поставити батька на ноги, відвезти додому, заїхати до Кропивницького і потім залишитись у Києві. Але не склалося. Перевірили зір – жодних патологій. Призначили КТ головного мозку, перевірили – норма. Тоді лікар порекомендував залишитись у клініці на обстеження та зробити МРТ. Завдяки страховому полісу це було безкоштовно. Декілька днів очікування черги я перебував у палаті. Мене докладно вивчали. Взяли кров із вени. За дві години знову. Ще за дві години – те саме. Потім ще. В результаті мені сказали, що у понеділок з аналізами було все чудово, а в середу у 400 разів збільшились лейкоцити. Повідомили, що маю гострий рак крові».

«Потім почалася жорстка «хімія». У день через мене пропускали по 15 літрів ліків. Все вливали крізь аорту серця. А потім сталося Боже диво, знайшовся для мене донор. Моє лікування коштувало 860 тисяч євро. З них я заплатив 30 тисяч», – продовжує музикант.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Pavel Dremluzhenko(D.Pasha) (@pavel_dremlyuzhenko)

Тепер на музиканта чекає тривала реабілітація – не менше двох років. Ліки дуже дорогі. Щоб розплатитися, Павло продовжує працювати. Він не відмовляється від замовлень на написання музики. Усього за чотири дні він написав трек до зарубіжного фільму. Якщо у мирний час така робота оцінювалась у 1000 і вище доларів, то цього разу Павло погодився на будь-яку суму. Йому переказали 50 доларів.

Попри тяжкий стан здоров’я, Павло вірить в диво.

Читайте також: Святослав Вакарчук заспівав прямо на Антонівському мосту в Херсоні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: