Отак зустрічаю свої 43. Андрій Хливнюк на день народження опублікував відео з передової

Андрій Хливнюк: Якщо дуже хочеться мене привітати – задонайте на БПЛА у фонд Хливнюка
фото з відкритих джерел

31 грудня артист святкує особисте свято

Лідер гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк, який з перших днів повномасштабної війни стоїть на захисті України, на своїй сторінці в Інстаграм виклав відео, в якому показав, як «святкує» свій день народження.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Андрій Хливнюк (@andriihorolski)

«Отак я зустрічаю свої 43 роки. Знаю, що зараз відбуваються терористичні атаки на мій рідний Київ та всю Україну. Сил вам, тримайтеся і не ігноруйте повітряні тривоги. Якщо дуже хочеться мене привітати – задонайте на БПЛА у фонд Хливнюка. Разом переможемо – слава Україні!» – звернувся артист з передової до шанувальників.

Раніше «Главком» писав, що музикант звернувся до росіян, які виросли на його піснях.

«Нерозумно це, вороги. Безглуздо і безглуздо. Добре ми готові воювати за свої сім'ї і верховенство права над тупою силою. А ви за що? А ви, мародери, вбиваєте за пралку і вмираєте за вічну владу діда, який навіть свою сім’ю боїться показувати. Вмираєте за його дачу на Байкалі», – написав він.

«Тим, хто ниє про бамбілібамбасвосемьлет, нагадаю, що Рада безпеки ООН одинадцять (!) разів за ці роки пропонувала вам, придуркам, ввести миротворців і саме раїся накладала вето. Сьогодні двічі привітали окупантів. Обидва вильоти точно в ціль. Додому в кульках поїдуть. Слава Україні!», – додав Хливнюк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: