Ірина Білик влаштувала різдвяні танці з колишнім біля ялинки

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Шанувальники пишуть співачці, що дуже раді бачити її з Дмитром разом

Народна артистка України Ірина Білик на своїй сторінці в соцмережі виклала відео різдвяних  танців зі своїм колишнім цивільним чоловіком Дмитром Коляденком.

@irina_bilyk @Di Ko #merrychristmas #jinglebells #jinglebellsrock #іринабілик #дмитроколяденко #irynabilyk #намтребаврекомендаціїпотрапити #хочуврекомендації🇺🇦❤️ #требаврек #хочуврекомендації #негайноврек #рекомендації❤️❤️ #рекомендації🇺🇦 #трошкируху #рек #рекомендаційний_тренд #реакція #recommendations #негайновтренди ♬ Jingle Bell Rock - Remix - Eduardo Luzquiños

Колишні закохані, а нині дуже близькі друзі станцювали під засніженою ялинкою під пісню «Jingle Bells», яка вже дуже багато років символізує дух різдвяних свят. Шанувальники пишуть співачці, що дуже раді бачити її з Дмитром разом.

 «Главком» писав, що в середині грудня у виконавиці були заплановані концерти у Празі, де вона мала виступати з Дмитром Коляденком. Український шоумен став ведучим на концерті співачки. Про це артистка повідомила на своїй сторінці в Інстаграм. Кошти від проведених виступів співачка передасть на підтримку ЗСУ, ідеться у публікації.

Раніше запальними танцями біля ялинки також поділився голлівудський актор Г'ю Джекман зі своєю дружиною. В опублікованому відеоролику 54-річний Х'ю Джекман та 67-річна Деборра-Лі Фернесс запалили під пісню Бруно Марса «Finesse».

Шанувальники Джекмана оцінили танець. «Якщо це не мій чоловік і я, коли станемо старшим, то який сенс», «Хотіла б я, щоб мій чоловік міг танцювати, як ви», «Краща пара», – пишуть інтернет-користувачі в коментарях. Раніше «Главком» писав, що Джекман зворушливо привітав з днем народження дружину. Подружжя разом вже 28 років.

Читайте також: Композитор, який працював з Тіною Кароль та Іриною Білик, бореться з раком

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: