Відео Білик із колишнім чоловіком у Празі наробило галасу у соцмережах

Скріншот відео
Фото: соцмережі Білик

В коментарях українці запитують, як Коляденку вдалося виїхати за кордон

Виконавиця Ірина Білик потішила шанувальників спільним відео із колишнім цивільним чоловіком, шоуменом Дмитром Коляденко. У своєму ТікТок артистка поділилася романтичним роликом із артистом на тлі зимової Праги під ліричний різдвяний хіт «It's Beginning to Look a Lot like Christmas».

@irina_bilyk @Di Ko #merrychristmas #christmas #christmastiktok #irynabilyk #дмитроколяденко #іринабілик #jinglebells #jinglebellsrock #намтребаврекомендаціїпотрапити #хочуврекомендації🇺🇦❤️ #требаврек #хочуврекомендації #негайноврек #рекомендації🇺🇦 #рекомендації❤️❤️ #рек #рекомендаційний_тренд #recommendations #рекмендації #негайновтренди ♬ It's Beginning to Look a Lot like Christmas - Michael Bublé

Треба сказати, що це не перша спільна публікація артистів у соцмережах за останній час. Кілька днів тому співачка Ірина Білик влаштувала різдвяні танці з Дмитром Коляденком біля ялинки. Артисти станцювали під пісню «Jingle Bells», яка вже дуже багато років символізує дух різдвяних свят.

@irina_bilyk @Di Ko #merrychristmas #jinglebells #jinglebellsrock #іринабілик #дмитроколяденко #irynabilyk #намтребаврекомендаціїпотрапити #хочуврекомендації🇺🇦❤️ #требаврек #хочуврекомендації #негайноврек #рекомендації❤️❤️ #рекомендації🇺🇦 #трошкируху #рек #рекомендаційний_тренд #реакція #recommendations #негайновтренди ♬ Jingle Bell Rock - Remix - Eduardo Luzquiños

Тим часом відео з Праги наробило галасу у соцмережі. В коментарях українці запитують, як Коляденку вдалося виїхати за кордон: «Одне питання: як він виїхав за кордон? Призовного віку, в минулому танкіст. Алло, комісари!», «Як Коляденко виїхав з України? СБУ де?», «Ірина зрозуміло, а Коляденко чому не в Україні?»

Відповідь на це запитання можна легко знайти в соцмережі Ірини Білик. У виконавиці були заплановані концерти у Празі, де вона мала виступати з Дмитром Коляденком. Український шоумен став ведучим на концертах співачки. Про це артистка повідомляла на своїй сторінці в Інстаграм. Кошти від проведених виступів співачка планує передати на підтримку ЗСУ.

Читайте також: Співачку Надю Дорофєєву розкритикували за виконання Щедрика

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: