Актор «Квартал 95» показав реакцію Путіна на поранення Рогозіна в «місце, куди Медведєв цілував»

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Юрій Великий жорстко висміяв Путіна і пораненого Рогозіна

Зірка студії «Квартал 95» Юрій Великий на своїй сторінці в соцмережі виклав чергову пародію на російських окупантів. Артист показав, яким, на його думку, був дзвінок своєму шефу Путіну Дмитра Рогозіна, який під час святкування дня народження у Донецьку отримав порання у сідниці.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Юрий Великий (@yuri_velikiy)

Пропагандист скаржиться на своє недавнє поранення: «Мені потрапили прямо, скажімо, в центр прийняття рішень. Ні, не в голову. Коли я головою рішення приймав? Потрапили в те місце, де при мені «Роскосмос» знаходився. Коротше, потрапили в те місце, куди вас Медведєв цілував. Не в пятку, а після третьої інавгурації. Так, в ж#пу», –  «бідкається» Рогозін.

«Путін» заявив, що не буде рятувати свого прихильника: «Виходить, що ти тепер штопаний батут? Ти що таке говориш, двоочковий? Погода зараз нельотна. Що я, хмари розженю? Ти теж не порівнюй свою дупу з Днем Перемоги. Мені і так вистачає, що останній наш парад тільки з цим і асоціювався! По-перше, міняй свій позивний з «батута» на «друшляк», а по-друге, ми щось придумаємо. В крайньому випадку буде у тебе працьовита гумова дупа».

Після Путіна до Рогозіна зателефонував власник ресторану, в якому одіозний росіянин святкував свій день народження та нагадав, що Рогозін не розплатився за свято. В кінці розмови чоловяга випитав координати місця, де знаходиться окупант, та попередив, що скоро йому «прилетить».

Читайте також: Пугачова та Галкін таки продали свій замок під Москвою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: