У мене не буде сина. Олеся Жураківська вразила виконанням вірша про трагедію у Дніпрі

фото з відкритих джерел

Шанувальники пишуть Жураківській слова підтримки

Акторка Олеся Жураківська, яка нещодавно очолила один із столичних театрів, довела до сліз шанувальників в соцмережі емоційним виконанням вірша, який присвятили вчорашній трагедії у Дніпрі.

Артистка прочитала рядки авторства українки Людмили Горової, яка написала вірш після того, як російські окупанти завдали ракетного удару по багатоповерхівці в українському місті. «Дніпро. 14.01.2023 біль розриває серце. Співчуття всім, хто втратив близьких, хто постраждав від тероризму. Лють і кара ненависному ворогу», – підписала відео Олеся.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Жураковская Олеся (@zhurakivska_olesya)

«У мене не буде сина. Не дам йому імені я. А був би він Северином. Чи, може, скажімо – Ілля. А був би він, може, Данилом, Назаром, Романом, Петром. Осів будівельним пилом мій крик над старим Дніпром»,  – читає акторка щемливі рядки.

В коментарях підписники пишуть Жураківській: «Ридаю разом з вами! Господи, допоможи Україні здобути перемогу! Я з Казахстану, вся моя сім'я підтримує Україну!», «Лесічка, плачу другий день і ніч разом з вами. Ну коли ж увесь наш гнів впаде на їхні голови? Не сила терпіти і бачити і чути такі жахи! Крики людей стоять в вухах! Господи, допоможи!», «Господи! Поверни їм все! Кожну сльозу і кожну біль і кожну несправедливість і втрату», «Болить, як дуже болить. Усі дні в один з'єдналися, усі жертви невинні. Господи, зупини ж ти нелюдів», «Олеся, дякую вам, дуже пронизливо».

Раніше «Главком» писав, що Олеся Жураківська розповіла про колегу, який радив їй читати рашистські телеграм-канали. Однокурсник акторки, її колега Родіон Юрін, який нині працює в Росії, зізнавався їй, що підтримує окупацію рідного Маріуполя.

Читайте також: Зірку серіалу «Кухня» вигнали з дружиною з театру за підтримку України

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: