Олеся Жураківська розповіла про колегу, який радив їй читати рашистські телеграм-канали

Жураківська про колишніх друзів з Росії: Це бруд і мотлох
фото з відкритих джерел

Актор Юрін приїздив зі своїми колегами в Маріуполь «допомогти» містянам

Заслужена артистка України Олеся Жураківська в інтерв’ю ЖВЛ розповіла про дивне спілкування з однокурсником, актором Родіоном Юріним, який радив їй читати новини на російських телеграм-каналах та зізнавався, підтримує окупацію рідного Маріуполя.

Актор Юрін приїздив зі своїми колегами в Маріуполь вже після окупації міста росіянами та на камери разом з російськими терористами намагався «допомогти» містянам.

«І воно там з цими тварюками бігало, якісь генератори підключало. Що ж ти робиш? З ким ти взагалі спілкуєшся? Він мені каже: «Ти не розібралася. Ти зайди там на такий-то телеграм-канал і подивись». Кажу: «Ти що, шизофренік? Нащо мені заходити в якийсь телеграм-канал? Я тут живу», – емоційно переказала розмову з російським ура-патріотом Олеся.

Олеся Жураківська у 1996 році закінчила московський РАТІ-ГІТІС. Вісім років прожила в Москві, працювала у театрі ім. М. Н. Єрмолової. З 2002 року – актриса Київського академічного театру драми та комедії на лівому березі Дніпра.

Акторка каже, що без жалю обірвала усі зв'язки з росіянами, з якими раніше не лише працювала у кіно, а й дуже близько спілкувалася.

«Родіон Юрін виріс у Маріуполі. У нашого курсу була група, де ми вітали з днем народження одне одного, писали, коли з'їжджатимемося святкувати день курсу. І на четвертий день війни, коли у нас страшне творилося, таке літало, ми йшли четверту ніч у підвал. Тоді ще не адаптувалися. Потім уже через кілька тижнів звикли. А тут щось так важко було. І воно все так гуде над цим будинком. І я пишу: «Четверта ніч у нас. Лягаємо спати і я проклинаю всіх, хто лізе на мою землю на багато поколінь». Я це щиро сказала. Я вірю в енергію слова. І мій однокурсник відповідає мені: «Олеся, я звичайно все розумію, але навіщо ж ти проклинаєш всіх росіян? Людиною треба залишатися». Я відповідаю: «Над моїм будинком літають ракети, літаки, нас бомбардують і розстрілюють. Я проклинаю навіть не всіх росіян, а мразоту, що лізе на мою землю. І ти мені кажеш, що треба залишатися людиною?», – згадувала актриса в попередніх інтерв’ю.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: