Українці просять у зірки Голлівуду підтримки для пораненого в Соледарі актора Лінартовича

фото з відкритих джерел

Українці намагаються достукатися до «Капітана Америки», якого озвучує Дмитро в американському блокбастері

Актор Дмитро Лінартович, зірка фільмів «Толока» та «Обмін», отримав контузію та тяжке поранення у бою за місто Соледар. Нині він перебуває в госпіталі, а мережа намагається достукатися в акаунти «Капітана Америки» – голлівудського актора Кріса Еванса, якого озвучує Дмитро в українському дубляжі.

Українці просять, щоб артист підтримав пораненого захисника якщо не грошима, то бодай морально. Після того, як в мережі з'явилося відео з пораненим актором, багато користувачів тегають Кріса Еванса. Вони зазначають, що Лінартович – «це справжній український месник, який просто зараз захищає мільйони українців від війни, яку Росія розгорнула у нашій країні».

«Любий Крісе Евансе, твій український голос Дмитро був поранений російськими окупантами. Будь ласка, пошир цю новину серед своїх фанів. Дякую», «Крісе Евансе, привіт, цей чоловік – справжній український месник, який зараз захищає мільйони українців від війни, яку розв'язала Росія в нашій країні. Цей справжній герой озвучив «Капітана Америку» в українському кіно. Будь-яка підтримка дуже цінна», «Ей, Крісе Евансе, цей сміливий чоловік дублює вашого персонажа «Капітана Америку» у фільмах Marvel, можливо, ви можете сказати йому кілька слів?», «Крісе Евансе, привіт. Напевно, ви можете поширити інформацію. Це наш захисник і актор дубляжу «Капітана Америки» в Україні. Ми цінуємо будь-яку підтримку, яку ви можете надати. Можливо, ви готові стати послом United24», – пишуть актору.

Американський актор поки не відреагував на адресовані йому звернення. Кілька років тому голлівудський актор «засвітився» в міжнародному аеропорту «Бориспіль». Шанувальники встигли зробити кілька фотографій із зіркою. Спочатку думали, що Кріс Еванс цілеспрямовано прилетів в українську столицю, однак, як пізніше зізнався актор, у нього просто була пересадка в Києві.

Раніше «Главком» писав, що тяжкопоранений актор Дмитро Лінартович звернувся до українців з потужним відео.

Читайте також: Письменник, який написав скандальні мемуари принца Гаррі за $1 млн, відповів на критику

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: