Зірку серіалу «Кухня» вигнали з дружиною з театру за підтримку України

Дмитро Назаров зіграв шеф-кухаря Віктора Барінова в серіалі «Кухня»
фото з відкритих джерел

У причині звільнення вказані «гучні антиросійські настрої» акторів

Російський актор Дмитро Назаров (українці памятають його по серіалу «Кухня»), який на своїх сторінках в соцмережі критикував режим Путіна і криваву війну на території України, позбувся роботи в театрі МХТ імені Чехова. Наказ про звільнення підписав також дуже відомий ще донедавна українцям актор Костянтин Хабенський. Нині він керує театром в Москві.

Разом з Дмитром Назаровим з театру пішла і його дружина – акторка Ольга Васильєва. У причині звільнення вказані «гучні антиросійські настрої» акторів. В театрі МХТ імені Чехова Назаров працював понад 20 років.  

Раніше в пресі з'явилося повідомлення, що намічену на 1 лютого виставу за участю Назарова та Васильєвої в Нижньому Тагілі було скасовано, пов'язавши це з антивоєнною позицією актора. Раніше скасування вистави вимагали так звані Z-активісти, які підтримують війну.

Дмитро Назаров виступає проти війни РФ в Україні, переважно декламуючи антивоенну поезію в соцмережах. Раніше «Главком» писав, що Дмитро Назаров написав байку про російських клопів та їхнього ватажка.

За сюжетом байки, жінка, в будинку якої завелися клопи, викинула їх в унітаз, але «змити водою забула». Тоді ватажок клопів заявив, що зможе знайти вихід, і всі йому повірили. За сюжетом байки, комахи з ватажком вирушили в похід. «И верили, что их поход всех приведет к освобожденью. Поэтому неслись вперед в своем бессмысленном круженьи», – продекламував автор. Але похід очікуваного результату не дав і ватажок блощиць запропонував позбуватися всіх незгодних: «И понеслось: нашли хромых, неправильных, кто смотрит косо. Всех тех, кто не похож на них и любит задавать вопросы»

Дмитро Назаров від початку повномасштабного вторгнення РФ до України намагається донести росіянам правду. В своїх байках актор закликає не вірити кремлівській пропаганді. Артист зізнавався, що його атакують хейтери: «За гроші, чи безкоштовно вони все це роблять однаково. А, може, це робить машина. Тому що бували випадки, коли я вступав в переписку з кимось і казав: «Ви впевнені, що ось так можна мене обзивати? Ви наче молодше за мене будете». І тут людина відповідає: «Вибачте, це хтось скористався моїм акаунтом».

Своїм найголовнішим ворогом артист вважає путінського пропагандиста Соловйова: «Він казав, що я маю кинути театр і перестати витрачати бюджетні гроші батьківщини. По-перше, всі останні фільми, які добре були оплачені, не мають жодного відношення до бюджетних грошей. А щодо театрів, де я отримую найменші доходи, я роблю касу».

Читайте також: Померла акторка Інна Чурікова

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: