Скрипка виступив на Центральному залізничному вокзалі у Києві

Олег Скрипка знімав своїх глядачів на телефон
фото з відкритих джерел

Завтра з безоплатним концертом для киян і гостей міста виступить інший відомий український гурт

Гурт «Воплі Відоплясова» («ВВ») виступив на Центральному залізничному вокзалі в столиці. Олег Скрипка виклав на своїй сторінці в Інстаграм фрагмент виступу, в якому виконав українську різдвяну колядку «Ой радуйся, земле!».

Раніше «Главком» писав, що співак Олег Скрипка розповів, як ставиться до артистів, які з початком повномасштабного вторгнення опинилися за кордоном. Олег Скрипка зазначив, що у перші дні війни у ​​Києві майже не залишилося зірок – виїхало дуже багато. Деякі українські артисти досі пересиджують війну за кордоном.

«Називаємо деяких артистів – тероборона Барселони. Постячи жовто-блакитні фото в інстаграмі, перебувають у Барселоні, чи в Італії, чи на Мальдівах, пускають крокодилячу сльозу. Як тільки сталася війна – поїхали з гастролями по всьому світу. Чкурнули з України тиждень до війни, або після війни», – каже Олег Скрипка.

Тим часом завтра на Центральному залізничному вокзалі у Києві з безоплатним концертом для киян і гостей міста виступить інший відомий український гурт – Kozak System.

Читайте також: Лайма Вайкуле розповіла, як ледь не загинула, виступаючи в Одесі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: