Лайма Вайкуле розповіла, як ледь не загинула, виступаючи в Одесі

Лайма вирішила не переривати концерт і повернулася до публіки, коли отямилася в гримерці
фото з відкритих джерел

Співачка Лайма Вайкуле розповіла, що ледь не загинула під час одного з концертів в Одесі. Під час монтажу сцени робітники пошкодили високовольтний кабель. Про це виконавиця розповіла в ютуб-програмі «Главные головы».

«Поставили так сцену, – а вона була багатоповерхова, що перебили світловий провід. А це 300 із чимось вольт – дуже багато. У цей час ми ще працювали з дротовими мікрофонами. Я пам'ятаю, що вийшла та співала пісню. Мена мав такий образ... Я взялася за поручень сцени і раптом розумію, що мене б'є струмом. Я не розуміла, що саме струмом, але відчувала, що від того, що відбувається, очі на лоб лізуть!» – згадує Вайкуле.

Тоді співачка відкинула мікрофон та інтуїтивно пішла до краю сцени. «Я жодного слова сказати не можу. Дивлюся на клавішника, хочу, щоб він мене підтримав сказати не можу. Почала спускатися вниз сходами і постійно думала: «Серце, серце, серце». Музиканти продовжували грати, бо не розуміли, що відбувається. Іду в гримерку, і тільки потім мені розповіли, що то був дикий спазм. У мене був прокушений язик, щока… Просто моє серце виявилося надто сильним. Але був спазм усіх м'язів від удару струмом», – продовжує  артистка.

Однак Лайма вирішила не переривати концерт і повернулася до публіки, коли отямилася в гримерці. «З зали хтось мені крикнув: «Лаймо, ми за тебе боїмося». Мені здавалося, що я так артистично все зробила, а вони помітили, що сталося щось», – зробила висновок артистка.

Читайте також: Любителю Путіна з Херсона Сергію Полуніну скасували концерти в Італії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: