Сергій Притула вразив сумою, яку в його фонд задонатили діти

Момент зустрічі з Валерією, яка вразила Притулу
фото з відкритих джерел

Найвідоміший волонтер України згадав про Валерію Єжову, яка заробляє для ЗСУ, граючи в шашки

Телеведучий та волонтер Сергій Притула в інтерв’ю колезі Маші Єфросиніній розповів про особливу частину свої роботи: зустрічі з дітьми, які приносять пожертви у його благодійний фонд.

Притула каже, що діти донатять дуже часто. Рахунок фонд почав вести з кінця липня, коли в штаб прийшла 10-річна дівчинка Валерія Єжова. Тоді вона принесла в офіс більше 20 тисяч гривень, заробивши їх на грі в шашці на вулиці.

«Я був не готовий до суми, яку вона витягне, – згадує зустріч з Валерією Сергій. – У нас є дівчатка, які продають браслетики з бісеру і за тиждень можуть прибігти кілька разів – покласти 150 гривен, засміятися і побігти далі. А тут приходить дівчинка, я планував щось пожартувати, а вона і викладає на стіл цей прес грошей: «21 тисяча гривень». Я не пам’ятаю, що на мене тоді найшло, але розплакався».

На запитання, скільки діти пожертвували грошей у фонд Притули, відповідь вразила: «Ми якось порахували: 6,2 мільйони нанесли нам діти». І це, як додав Притула, прорахунки вже після липня,.  

«Ми завжди питаємо у дітей: «На що ви хочете, щоб ми потратили ці грощі? Бувають такі варіанти! Ну, наприклад, маленька дівчинка принесла, я вже не пам’ятаю, яку суму коштів, я кажу: «Ваші колеги-волонтери зазвичай кажуть, на що хотіли б потратили ці кошти: чи на дрони, чи на ремонт трофейної техніки. А мала і каже: «Купіть таку ракету, щоб туди посадити всіх руських і відправити в космос». Я кажу: «Рибця, знаєте, чому ми не можемо купити таку ракету? Бо її просто не існує. А от якби вона була, ми б обов’язково всією Україною скинулися, і її купили», – додає Притула.

Читайте також: Ольга Сумська змінила професію: Вже й забула, що я артистка

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: