Скрипка підказав, як звертатися до українських артистів, які втекли за кордон

Скрипка: Деякі українські артисти досі пересиджують війну за кордоном
фото з відкритих джерел

Олег Скрипка каже, що у перші дні війни у ​​Києві майже не залишилося зірок

Співак Олег Скрипка в інтерв’ю журналістці Аліні Доротюк для її ютуб-каналу розповів, як ставиться до артистів, які з початком повномасштабного вторгнення опинилися за кордоном. Олег Скрипка зазначив, що у перші дні війни у ​​Києві майже не залишилося зірок – виїхало дуже багато. Деякі українські артисти досі пересиджують війну за кордоном.

«Називаємо деяких артистів – тероборона Барселони. Постячи жовто-блакитні фото в інстаграмі, перебувають у Барселоні, чи в Італії, чи на Мальдівах, пускають крокодилячу сльозу. Як тільки сталася війна – поїхали з гастролями по всьому світу. Чкурнули з України тиждень до війни, або після війни», – каже Олег Скрипка.

Раніше «Главком» писав, що лідер гурту «ВВ» Олег Скрипка приголомшив новиною, що їх колективу росіяни зривають концерти у Німеччині. Пізніше музикант пояснив, чому так відбувається. Зі слів артиста, в країні існують фашистські організації, котрі фінансує Росія.

«Тут є такі фашистські місцеві організації, які ми знаємо, ким спонсоруються, які прикриваються лівацькими поглядами. І, виявляється, що вони тут собі дозволяють, «на благо цивілізації, для миру і рівності «приходити і трощити, розбивати вітрини клубів, закладів», – поділився співак. Інцидент з відміною концерту стався з гуртом в Гамбурзі.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: