Телеведучий Андрій Бєдняков показав, як окупанти зносять його дім в Маріуполі

фото з відкритих джерел

Блогер емоційно згадав часи, які пов’язані з будинком

Телеведучий Андрій Бєдняков, котрий народився та виріс в Маріуполі, на своїй сторінці в Інстаграм опублікував емоційний пост про те, що коїться в його мсті – окупанти зносять будинок, де він виріс.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Andrii Biedniakov (@biedniakov)

«В Маріуполі знесли мій дім. Однокімнатна «гостинка», куди мене принесли батьки після пологового будинку. Дві шафи, які поставили посеред кімнати, зробили для мене «окрему спальню» за ними. Перші кроки. Табуретка, Вірші. Перші друзі, перше кохання. Козаки-розбійники, хованки, штаб-квартира в підвалі, жарти, футбол, баскетбол. Школа, яка знаходилася напроти. Дорога з мамою з двору на зупинку трамвая.10ка до центру», – згадав телеведучий часи, які пов’язані з житлом.

«Майже кожен мій приїзд в Маріуполь – я заходив в квартиру. Гуляв там. Більше не зайду. Не погуляю. Сказити, що ненавиджу – це нічого не сказати», – емоційно відреагував Андрій на побачене.

Раніше «Главком» писав, що телеведучий на своїй сторінці в Інстаграм опублікував допис з приводу недавніх ракетних обстрілів України. За словами Бєднякова, українці, які слухають російську музику, причетні до ракетних обстрілів.

«Якщо хоч, бл#ть, хтось колись виставить stories із концертів Тіматі й буде плакати з вином під плаксивий кальянний реп, чи під «Грустный дэнс» буде телефонувати колишньому, – знайте: ви так само «лупили» по українській енергетиці та залишали українців без світла й тепла», – написав артист.

Як відомо, активне прослуховування музики російських виконавців та перегляд відео у ютуб на каналах РФ допомагає ворогові заробити, випускаючи більше ракет по територією України.

Читайте також: Телеведуча Островська шокувала розповіддю, як окупанти виламували їй двері квартири в Ірпені

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: