Брати та сестри. Скандальний стендапер, який висміював українців, записав нове відео

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Андрій Щегель бідкається, що йому погрожують

Стендап-комік Андрій Щегель, який на днях заявив в інтерв'ю тележурналісту Роману Скрипіну, що втік з країни, а «гинути на фронті – це вибір хлопців», а пізніше назвав Україну Північною Кореєю, записав відео з вибаченнями.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Андрій Щегель (@shchehel2.0)

Він поскаржився на погрози – йому та його сім’ї. А також спробував пояснити свої слова.

«Брати та сестри! Я в жодному разі не вважаю, що вибір людини – гинути на війні. Я маю на увазі, що українці свідомо обирають Україну та бажання за неї боротися, що в результаті, на жаль, часом призводить до загибелі кращих її дітей», – пояснює свої висловлювання артист. Щегель каже, що його нещодавнє відео, де він назвав Україну Північною Кореєю – це наслідок безпорадної реакції на погрози йому та рідним. Мовляв, погрози розправи зводили з розуму. 

«Я приношу вибачення всім, кому скандал з моєю участю завдав страждань. Я хотів бути з вами відвертим, бо поважаю вас, і вважаю, що той, хто каже неприємну правду, безпечніший за того, хто каже те, що хочуть люди почути. У України є спражні вороги – і це точно не я. Дякую за увагу», – вибачився блогер, однак, судячи з його спітчу, він досі вважає, що все зробив вірно, просто українці не так його зрозуміли.

Нагадаємо, що артист поділився в публічній розмові з друзями, що отримав багато критики після інтерв’ю зі Скрипіним. «По-перше, це самий жорсткий цирк. По-друге, як я можу читати новини, сподіваючись на отримання будь-якої інформації після того, що відбулося. По-третє, Україна – й#баний цирк із дебілами, у яких немає шансів на цивілізоване життя. Четверте, люди криси, які не можуть подумати головою, заперечить, підтримати... Які трясуться за пиріжок з г#вном, лиш би в них не забрали громадянство, яке ні на що не здатне. Наступне, я схиляюсь до цього, що це фестиваль довбой#бства, який грунтується на заздрості. Я щиро вдячний українському народу за те, що вони організували мені можливість політичного притулку у ряді країн. Я готовий ніколи в Україну не повертатися. І нема сильнішого мотиватора, ніж український народ, не повертатися в Україну. Ще я думаю, що українські коміки пі#араси сцикливі, і що ми Північна Корея», – видав ображений Щегель.

Читайте також: Колишня ескортниця Ксюша Манекен, яка вихвалялася нагородою від ГУР, звернулася до українців

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: