Колишня ескортниця, яка вихвалялася нагородою від ГУР, звернулася до українців

Манекен похвалилася в соцмережі нагородою із підписом голови ГУР МО Кирила Буданова
фото з відкритих джерел

Ксюша Манекен похвалилася нагородою із підписом голови ГУР МО Кирила Буданова

Блогерка та колишня ескортниця Ксюша Манекен, яка хизувалася нагородою від ГУР,  потрапивши в гучний скандал, розмістила на своїй сторінці в Інстаграм допис з виправданнями.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ксюша Манекен 🇺🇦 (@maneken007)

«Це доба за яку відчула на собі тонни негативу, і що найстрашніше, очікуваного та епізодами цілком виправданого. Це доба, яку хочеться стерти. Людям властиво помилятися. І зараз я хочу визнати свою помилку. Зараз я хочу вибачитись перед кожним українцем, чиї почуття я зачепила», – написала Манекен, завершивши пост словами «Крим – це Україна».

Нагадаємо, Манекен похвалилася в соцмережі нагородою із підписом голови ГУР МО Кирила Буданова. Раніше повідомлялося, що нагороду їй було вручено під час зустрічі радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка з інстаграм-блогерами, яка відбулася в п'ятницю. Однак згодом виявилося, що нагороду блогерка отримала ще в жовтні 2022 року. За інформацією ЗМІ, Манекен відзначили за «відмінно виконані поставлені перед нею завдання». Проте що саме робила блогерка – не повідомляється.

Ксюша Манекен – інфлюенсер та фотограф, за її профілем у Instagram стежать 412 тисяч підписників. Публікує здебільшого фото та відео відвертого характеру. В одному з нещодавніх інтерв'ю дівчина розповіла, що з 19 до 22 років займалася ескортом. При цьому вона наголошувала, що ніколи не мала інтимних стосунків з чоловіками за гроші, а лише «займалася супроводом» заможних чоловіків на світських заходах і вечірках. Серед тих, кому надавала такі послуги, були, зокрема, арабські шейхи, і певний час вона провела в Дубаї. Пізніше відкрила шлюбне агентство. Манекен написала вчора в Інстаграм: «Комік став президентом, ескортниця отримала орден. А ви, всі такі «правильні», не отримали від цього життя ніх#я». Однак незабаром це повідомлення Волощук видалила.

Окрім того, раніше блогерка потрапляла у скандал через позицію щодо окупації Криму. Волощук заявляла, що планує життя на півострові та вважає, що за часів окупації РФ Крим став кращим. Також вона переконувала, що «неважливо чий півострів, головне – аби там було мирно». Зараз на своїй сторінці в Інстаграм Оксана виклала відео, в якому виправдовується, мовляв, на той час не мала достовірної інформації про ситуацію: «Тоді, як і багато хто, не розуміла, що відбувається насправді, і вважала, що головне, щоб усі були живі-здорові». «З того часу багато що змінилося. Але кому це цікаво. Люди зайняті тим, що кидають у мене каміння, наче самі без гріха», – обурюється Манекен.

Пізніше Михайло Подоляк прокоментував скандал, який розгорівся через нагородження блогерки Манекен.

Читайте також: Нагорода для ескортниці. Що відомо про Ксюшу Манекен, яка отримала відзнаку від ГУР

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: