Відома блогерка закриває свій ютуб-канал після скандального інтерв’ю з вагнерівцем

фото з відкритих джерел

В лютому блогерка Раміна Есхакзай взяла інтерв’ю у полоненого бійця ПВК «Вагнер»

Блогерка-мільйонниця та автор ютуб-каналу «Ходят слухи»а Раміна Есхакзай, яка оскандалилася з інтерв’ю з полоненим бійцем ПВК «Вагнер», заявила підписникам, що закриває свій проєкт на YouTube.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ramina Eshakzai (@raminalalala)

Журналістка запостила в Інстаграмі знімок заяви про звільнення з посади автора та ведучої каналу за власним бажанням. Заява датується 4 березня. «У всіх є свій початок і кінець. Я вдячна глядачам за перегляди, коментарі та підписки. Зараз на каналі 1,3 мільйона людей, які майже чотири роки були зі мною. Я стала професійною тільки завдяки вам. Наостанок хочу процитувати Вінстона Черчилля: «Дурень той, хто не змінює своєї думки». Я також помилялась і я це виправляю», – заявила блогерка. У новому інтерв’ю зі своїм нареченим Євгеном Проніним Раміна розповіла, що вона вестиме новий канал – Раміна.

Нагадаємо, в лютому блогерка Раміна Есхакзай взяла інтерв’ю у полоненого бійця ПВК «Вагнер». Значну частину бесіди Раміна присвятила історії життя полоненого. Розпитувала про сім’ю, важке дитинство тощо. Це викликало багато негативних коментарів в мережі. Як підкреслили деякі інтернет-користувачі, вийшла «сумна історія» про російського солдата, якій не місце в інформаційному просторі. Раміну звинуватили у гонитві за переглядами.

Раніше «Главком» писав, що блогерка Раміна Есхакзай відповіла на хейт, що вона «дурепа з «Холостяка» та прикриття Козловського». Про роман співака Віталія Козловського та Есхакзай заговорили 2016-го. Через рік артист зробив дівчині пропозицію, проте пізніше вона зізналася, що передумала виходити за нього заміж. Згодом Козловський заявив, що роман із Раміною був фіктивним: «Це дуже довга історія. Не за гроші, не по бартеру, однак ця історія більше потрібна була Раміні».

Читайте також: Нагорода для ескортниці. Що відомо про Ксюшу Макекен, яка отримала відзнаку від ГУР

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: