Блогер, що втік з країни, зробив чергову скандальну заяву: мережа жорстко відреагувала

Через скандал зі Щегелем Мінкульт посилить вимоги на отримання дозволів на виїзд за кордон
фото з відкритих джерел

Учасник подкасту Srakadupa Андрій Щегель порівняв Україну із Північною Кореєю

Стендап-комік Андрій Щегель, який на днях заявив в інтерв'ю тележурналісту Роману Скрипіну, що втік з України обманним шляхом, образився в соцмережі, що українці насипали йому в соцмережі обурливих коментарів.

Учасник подкасту Srakadupa Андрій Щегель порівняв Україну із Північною Кореєю і заявив, що готовий ніколи більше не повертатися до рідної країни.

«По-перше, це самий жорсткий цирк. По-друге, як я можу читати новини, сподіваючись на отримання будь-якої інформації після того, що відбулося. По-третє, Україна – й#баний цирк із дебілами, у яких немає шансів на цивілізоване життя. Четверте, люди криси, які не можуть подумати головою, заперечить, підтримати... Які трясуться за пиріжок з г#вном, лиш би в них не забрали громадянство, яке ні на що не здатне. Наступне, я схиляюсь до цього, що це фестиваль довбой#бства, який грунтується на заздрості. Я щиро вдячний українському народу за те, що вони організували мені можливість політичного притулку у ряді країн. Я готовий ніколи в Україну не повертатися. І нема сильнішого мотиватора, ніж український народ, не повертатися в Україну. Ще я думаю, що українські коміки пі#араси сцикливі, і що ми Північна Корея», – видав ображений Щегель.

В коментарях інтернет-користувачі знову пишуть: «Якось захотілось його крові. Це нормально?», «Він своєю смертю не помре», «Може вже час допомогти йому позбутись громадянства, раз він сам так хоче?», «Спочатку люди слухають виступи усіляких дегенератів, роблять їх відомими, а потім дивуються, що дегенерати роблять якісь дегенератські заяви», «Очевидно, що у цього типа було якесь дуже важке дитинство. З такою образою на всіх підряд треба одразу лягати в дурку. Ментального здоров‘я пану і тотального забуття», «Чувак називає всіх українців г#вном, гнідами, крисами і тварями, а вони йому за це несуть бабки», «Там фішка не стільки в тому, що з#бався, а в тому, що він робить з себе героя. Знаючи, що на нього поллється тона гівна за це – давав те інтерв'ю. Колись те лайно, що він нап#здів, до нього вернеться. Земля скловатою».

Тим часом через скандал зі Щегелем Міністерство культури посилить вимоги на отримання дозволів на тимчасовий виїзд за кордон для чоловіків призовного віку. У міністерстві підтвердили, що Щегель перебував у складі групи, якій було надано тимчасовий дозвіл, але не повернувся в Україну.

Читайте також: Шароварне л#йно. Відома співачка розгромила кліп гурту, в якому горілка ллється рікою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: