У діда краще не питати. Цибульська дотепно підколола блогерку за інтерв'ю з Іво Бобулом

фото з відкритих джерел

Співачка каже, що блогерці варто було роз'яснити артисту поняття гендерної рівності, а не хайпувати

Оля Цибульська не оминула увагою скандал з колегою Іво Бобулом, який став в ці дні найбільш обговорюваною новиною в шоу-бізнесі. Артистка склала про виконавця пісню, переробивши його композицію «Розмова з тобою».

Нагадаємо, ведуча ютуб-каналу «Це ніхто не буде дивитись» Емма Антонюк опублікувала інтерв’ю, героєм якого був співак, композитор, народний артист України Іво Бобул. Відповідаючи на одне з запитань, Бобул заявив, що зараз жінки меркантильні: «Сьогодні в неї один, через пару років інший і так скаче по ліжках, шукає принца. Не міг шубу тобі дістати, і через цю шубу ти пішла до іншого». Блогерка Емма Антонюк заперечила музиканту, дорікнувши, що він ображає жінок. Музикант перейшов на особистость самої Антонюк. Він сказав, що вона в 32 роки незаміжня і у неї немає дітей, хоча вже час, як він вважає. Дівчина відповіла, що це сексистська маячня. Виконавець пішов з інтервʼю.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Оля Цибульська (@cybulskaya)

«Пропоную Еммі Антонюк взяти наступне інтерв’ю про національну ідею – в Потапа, про тікток тренди – в Ніни Матвієнко і в мене про хімічну іонізацію. Не тільки ж в Іво Бобула питати про те, що він ніколи не чув. Про гендерну рівність», – іронічно висловилась Цибульська. В ролику вона співає: «Про сексизм у діда краще не питати».

Співачка додала, що блогерці варто було роз'яснити артисту поняття гендерної рівності, а не вступати з ним у словесну суперечку. «Заявляю, що жінка має право на все. Працювати, не працювати, змінювати партнера, бути у стосунках, не бути у стосунках, народжувати дітей, чи вирішити, що вона не хоче народжувати. Нарешті ми приходимо до того, коли між чоловіком і жінкою ставимо рівно, мені здається, що ми не можемо хейтити людей за те, що їхнє життя припадає якраз на період еволюції нашого суспільства, бо, щоб із мавпи вийшла людина, теж багато часу минуло. То може навпаки допомогти, пояснити якісь речі, а не дивитись, як на дебіла?»

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: