Майно Софії Ротару в Криму та Москві окупанти хочуть конфіскувати на користь бідних

Співачка також вирішила розлучитися з готелем «Вілла Софія» у центрі Ялти
фото з відкритих джерел

Нерухомість знаменитості хочуть використати на «користь незаможних та спецоперації»

Після того, як в ЗМІ з’явилася інформація про те, що співачка Софія Ротару вирішила розлучитися з деякими об'єктами нерухомості, які має в окупованому Криму, росіяни розхвилювалися не на жарт.

Громадська організація «Ветерани Росії» звернулася із запитом до Генпрокуратури та Слідчого комітету РФ з пропозицією вжити заходів для конфіскації нерухомості Софії Ротару. Інакше, мовляв, виручені гроші з продажу квадратних метрів «можуть піти на підтримку ЗСУ». Майно знаменитості пропонують використати на «користь незаможних та спецоперації».

Очільник «Ветеранів Росії» Ільдар Резяпов вимагає перевірити, як купувалося і хто розпоряджався майном зірки естради: «Як доброволець СВО, громадянин Росії я вважаю, що майно Софії Ротару у нашій країні має бути ретельно перевірено на наявність порушень законодавства. Для цього необхідно провести ретельну перевірку на придбання та розпорядження майном відповідно до законодавства та виконання податкових зобов'язань. У разі виявлення порушень ми маємо бути готові вжити рішучих заходів та конфіскувати все майно Софії Ротару на території Росії».

Раніше «Главком» писав, що Софія Ротару нібито вже продала апартаменти у Криму. А тепер планує продати другу квартиру на півострові. Співачка також вирішила розлучитися з готелем «Вілла Софія» у центрі Ялти. Цей об'єкт вона переписала на сина Руслана Євдокименка. У Ялті у співачки залишилася ще дача. Також російська преса стверджує, що у виконавиці є квартира у Москві.

Читайте також: Ахеджакову хочуть посадити на 20 років за підтримку української армії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: