Театр Франка знайшов заміну Остапу Ступці, який скоїв ДТП напідпитку

В 2019 році за роль Сіцінія Велута Ступка отримав «Київську пектораль»
фото з відкритих джерел

У виставі «Коріолан» замість Ступки зіграв його колега

Вчора в Театрі Франка відбулася вистава «Коріолан», в якій одну з ролей виконує актор Остап Ступка. Артист мав вийти на сцену вперше після гучного скандалу з ДТП, яку влаштував днями в Києві у стані алкогольного сп’яніння. Однак глядачі на сцені артиста не побачили.

 

«Вчора роль Сіцінія Велута вперше виконав Віталій Ажнов! Вітаємо з прем'єрою! Наступний показ «Коріолана» 25 травня, – йдеться у повідомленні на фейсбук-сторінці театру. Раніше Віталій Ажнов грав у цій виставі одну з другорядних ролей.

Тим часом в Театрі Франка на запитання кореспондента «Главкому» про долю вистав, в яких задіяний Остап Ступка, відповіли, що актор братиме участь у всіх наступних постановках, які заявлені в афіші театру. Артист працює в Театрі Франка більше 30 років. Вистава «Кораолан» йде на сцені театру з грудня 2018 року. В 2019 році за роль Сіцінія Велута Ступка отримав «Київську пектораль».

Нагадаємо, пізно ввечері 4 квітня Народний артист України, син легендарного актора Богдана Ступки на своєму автомобілі Range Rover потрапив у Києві в ДТП: протаранив машину Mitsubishi, яка стояла на зупинці. У ній перебував чоловік, якого в результаті ДТП доставили в лікарню з численними травмами. Актора затримали, на нього відкрили кримінальну справу.

Пізніше Шевченківський суд Києва обрав запобіжний захід для артиста за фактом скоєння ним ДТП. Ступка має перебувати під нічним домашнім арештом до 5 червня включно. Підозрюваного звільнили в залі суду. Ступці заборонено покидати дім у період із 22.00 до 6.00. 

Читайте також: Гордон пояснив, чому ні один із трьох його дорослих синів не захищає Україну на фронті

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: