MamaRika розповіла, як Повалій принижувала співаків із України на «Фабриці зірок» у Москві

Повалій з чоловіком
фото з відкритих джерел

В 2012 році Повалій працювала в журі телешоу «Фабрика зірок», який знімав Перший канал

Співачка MamaRikа в інтерв'ю ютуб-програмі Gloster FM розповіла про участь у проєкті «Фабрика зірок» та зізналася, що Таїсія Повалій спеціально занижувала бали українським артистам та підсужувала росіянам.

За словами співачки, в 2012 році Повалій працювала в журі телешоу «Фабрика зірок. Росія-Україна», який знімав пропагандистський Перший канал.

«Я її не сприймаю і зараз за все, що вона зробила. Ще тоді, коли в Україні вона вважалася артисткою, ми думали, що вона наша. Вибачте, це створіння сиділо в журі і нас мочило. Своїх українських артистів. Логічно, якщо ти наша, то ти своїх підтримуєш усіма силами. А вона нам ставила 1-2 бали. Вона нас зливала, бо їй сказали це робити. Продажне створіння –  я не можу себе стримати», – сказала співачка.

За словами артистки, вона навіть підходила до чоловіка Повалій Ігоря Ліхути, однак це не дало результату. «Час розставив все на свої місця, де вона зараз, ти знаєш. Вона нас мочила жорстко, я потім підходила до її чоловіка Ліхути і говорила: «що ви творите, у вас совість є, ми свої». Ми скандалили», – додала MamaRika.

Раніше «Главком» писав, що Повалій заявила, що Путін позбавить світ від нацизму, з яким вона «безпосередньо зіткнулася».

Читайте також: Соловйов вимагає від генералів притягти Максима Галкіна до Росії та судити: подробиці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: