Венсан Кассель помстився Тіні Кунакі за зраду: актор завів молоду коханку

фото з відкритих джерел

За інформацією ЗМІ, Кунакі зрадила коханому минулого року в Бразилії

Новина про те, що знаменитий французький актор Венсан Кассель розлучається молодою красунею Тіною Кунакі кілька днів тому пролунала, як грім серед ясного неба. За однією з версій, причиною розірвання шл.бу, який здавався шанувальникам дуже щасливим, стала невірність дружини.

За інформацією ЗМІ, Кунакі зрадила коханому минулого року в Бразилії. У лютому брюнетку бачили на пляжі Ріо-де-Жанейро з молодим чоловіком, з яким вона проводила час. Подейкують, що чоловік моделі не зміг змиритися зі зрадою і вирішив розірвати п’ятирічний шлюб, незважаючи на те, що разом з Тіною має спільну дитину – дочку Амазоні, якій цього місяця виповниться чотири роки.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от tinakunakey (@tinakunakey)

Повідомляється також, що після зради 56-річний Кассель закрутив роман з новою пасією, яка молодша за 26-річну Тіну. Тим часом Кунакі весело відсвяткувала день народження – на галасливій вечірці були присутні її друзі та близькі.

Про проблеми у відносинах пари в мережі заговорили після того, як Тіна Кунакі не публікувала спільних фотографій із чоловіком протягом кількох тижнів. При цьому раніше пара постійно ділилася в соцмережах фотографіями, на яких вони зображені разом. Останнім часом Кунакі публікувала лише кадри з фотосесій, а Кассель розповідав про свої нові фільми.

Венсан Кассель і Тіна Кунакі одружилися у 2018 році через два роки після знайомства. У 2019 році у них народилася донька Амазоні. Їхній шлюб часто критикували у ЗМІ через 30-річну різницю у віці. Раніше Кассель був одружений з Монікою Беллуччі, з якою розлучився в 2003 році після 14 років шлюбу. Вони мають двох спільних дочок: Діву та Леоні.

Читайте також: Почала бухати. В мережі з’явилося інтерв’ю Ані Лорак, де вона пояснює, чому мовчала про війну

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: