Павло Зібров повторив вірусний танець із серіалу «Венздей»: реакція соцмереж

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Зібров витанцьовує у патріотичній футболці та тримає на голові «живу руку», як в серіалі

Співак Павло Зібров повторив вірусний танець із хітового серіалу «Венздей» від Netflix. Виконавець розмістив відео танцю у своєму акаунті в TikTok.

@pavlo_zibrov_ Як вам моя версія Wednesday? #wednesday #павлозібров #wednesdayaddams ♬ original sound - heyy

Ролик знімався ймовірно вдома у артиста. Зібров витанцьовує у патріотичній футболці та тримає на голові «живу руку», як в серіалі. ««Як вам моя версія Wednesday?»  – напрошується на компліменти виконавець.

В коментарях шанувальники пишуть артисту: «Це найкраща версія. Ви молодець!», «Оце ви дали жару», «Нарешті справжня Венздей, а то все якісь не такі», «Дякую за хороший настрій в такий час, пане Павло».

Після гучного успіху серіалу культового режисера Тіма Бартона «Венздей» (ремейку фільму «Сімейки Аддамс») на Netflix, тисячі людей почали публікувати відео з танцями, наслідуючи головну героїню. Раніше «Главком» писав, що і наші захисники не залишилися осторонь і продемонстрували свою хореографічну майстерність.

У мережі показали, який вигляд має популярний танець у виконанні українських захисників під трек українського гурту Oisho BTZ «Залужний мутить двіж». Ще кілька відеороликів українських військових з передової, які виконують танець, увірвалися в тренди TikTok і отримали масу схвальних відгуків від користувачів соцмережі.

Танець вигадала сама Дженна Ортега, яка виконувала головну роль в серіалі. І хоч героїня танцювала під «Goo Goo Muck» The Cramps, в мережі завірусився ролик з прискореним синглом Леді Гаги «Bloody Mary» 11-річної давності.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: