ЗСУ увірвалися в мережу з трендовим танцем із серіалу «Венздей»: яскраві ролики

У мережі показали, який вигляд має популярний танець у виконанні українських захисників
фото з відкритих джерел

В інеті з'явилася добірка роликів українських військових з передової, які виконують танець

Після гучного успіху серіалу культового режисера Тіма Бартона «Венздей» (ремейку фільму «Сімейки Аддамс») на Netflix, тисячі людей почали публікувати відео з танцями, наслідуючи головну героїню. Наші захисники не залишилися осторонь і показали свою хореографічну майстерність.

У мережі показали, який вигляд має популярний танець у виконанні українських захисників під трек українського гурту Oisho BTZ «Залужний мутить двіж». Ролик опублікували у телеграм-каналі InformNapalm.

«Танець Венздей Аддамс із серіалу Netflix «Венздей» став вірусним у TikTok. Ми побачили, що його також танцюють українські військові, – повідомляється у пості. – Здається, цей танець гарно лягає на пісню Oisho BTZ, тому ми зробили такий веселий кліп».

Ще кілька відеороликів українських військових з передової, які виконують танець, увірвалися в тренди TikTok і отримали масу схвальних відгуків від користувачів соцмережі. Танець вигадала сама Дженна Ортега, яка виконувала головну роль в серіалі. І хоч героїня танцювала під «Goo Goo Muck» The Cramps, в мережі завірусився ролик з прискореним синглом Леді Гаги «Bloody Mary» 11-річної давності.

Серіал побив рекорди за переглядами на стрімінговому сервісі Netflix з першого ж тижня трансляції. Трендовий танець Венздей Аддамс став вірусним на ТікТок.

В одному з інтерв'ю акторка зізналася, що під час зйомок цієї сцени хворіла на Covid-19: «Це божевільно, бо це був мій перший день із Covid, тому знімати було жахливо. Я прокинулася і відчула себе дивно. Я ніколи не хворію, а коли хворію, то мені не дуже погано. Були болі в тілі, відчувала себе так, ніби мене збила машина». Продюсерська компанія MGM підтвердила, що у Дженни був позитивний тест на Covid-19. Вона одразу ж покинула знімальний майданчик, як став відомий результат.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: