Оля Полякова залишила грузинське шоу «Танці із зірками»

Під час одного з ефірів співачка з партнером перевтілилися у справжню грузинську пару
фото з відкритих джерел

 

В ефірі співачка закликала донатити на благодійний проект «Незламні»

Співачка Оля Полякова залишила грузинське шоу «Танці із зірками» після сьомого ефіру. Про це виконавиця повідомила на своїй сторінці в Інстаграм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)

«Цей танець, на жаль, став для нас останнім, і наша команда залишає грузинські «Танці із зірками». Неймовірно вдячні величезній аудиторії з України та Грузії, яка за нас вболівала та віддавала свої голоси. Усім учасникам теж хочеться побажати найкращого», – написала Полякова.

«Наша історія була яскравою і незабутньою! Для мене вона стала емоційним підйомом в той час, коли позитивні емоції справді необхідні для кожного з нас. Сподіваюсь, що глядачам ми також подарували цей драйв», – додала виконавиця.

В ефірі грузинських «Танців із зірками» Оля Полякова закликала донатити на благодійний проект «Незламні», який збирав кошти на протезування українців.

Раніше «Главком» писав, що під час одного з ефірів співачка з партнером Максом Єжовим перевтілилися у справжню грузинську пару та виконали народний танець «Картулi». Заради образу Полякова стала брюнеткою. До прямого ефіру у своїх сторіз Полякова розповіла, що над підготовкою номера вони з партнером працювали разом із відомим національним балетом Грузії Сухішвілі. Співачка розповідала, що намагалася якнайкраще впоратися із виступом, аби таким чином висловити подяку грузинському народові за підтримку України.

За своє виконання традиційного танцю Оля та Макс отримали найвищу оцінку – 24 бали. Пара отримала безліч компліментів від журі, а також від Ніно Сухішвілі, яка є онучкою засновника ансамблю.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: