Павло Зібров нарікає, що його «Мертві орки не гудуть» банять в соцмережах

Зібров: Інстаграм веде свою політику «ворожих висловлювань»
фото з відкритих джерел

Співак Павло Зібров розповів, як «мертві бджоли» стали «мертвими орками»

Пісня «Мертві бджоли не гудуть» – одна з найпопулярніших у репертуарі музиканта Павла Зіброва. На днях артист презентував змінену композицію, в якій заспівав: «мертві орки не гудуть» та випустив кліп, де в образі Зібрембо нищить ворога бойовими бджолами. Однак фрагменти відео почали банити в соцмережах.

Співак розповів, як «мертві бджоли» стали «мертвими орками». «Наразі всі пісні народжуються на сімейній нараді. Так було й з піснями «Я так хочу додому» та «Дівчата ЗСУ». Ми обговорювали кавери на відомі українські хіти, які підірвали інтернет. Дочка Діана з нареченим Андрієм запропонували: чому б не зробити й кавер на «Мертві бджоли», тільки переробити в «Мертві орки»! Перший куплет написав Андрій, приспів – дружина Марина, другий куплет – Діана, все це за пів години часу. І так народилась тематична пісня, яка актуальна наразі. В Tik-Tok вона вже завірусилась, входить в нові тренди, під цей звук знімають відео багато людей та – що дуже приємно – військових! Перегляди ростуть дуже швидко, чому я дуже тішусь», – розповідає артист в інтерв’ю КП.

Виконавець нарікає, що фрагменти відео банять в соцмережах: «Банили, але заливав знову, змінював букви на англійські з міксом українських в описі, щоб не було зрозуміло комп’ютеру. Можуть і сам ролик забанити, є така вірогідність, бо там є слова – «москалі», «нищити», «мертві орки», «байрактари, джавеліни» і так далі. Але ми не здаємось, заливаємо, щоб якомога більше людей бачило».

«В Tik-Tok та YouTube немає таких обмежень, тому більше поширюємо на ці платформи, – продовжує Зібров. – А Інстаграм веде свою політику «ворожих висловлювань» і має набір команд та стоп-слів, які не можна використовувати, що, авжеж, не подобається ні мені, ні українцям, адже ми транслюємо правду і хочемо донести її до кожного. Маю надію, політика даної соцмережі нарешті змінить свої погляди і буде поширювати справжню ситуацію».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: