Зібров розповів, як його врятували українські далекобійники в Польщі

Артист зустрів українських далекобійників, які допомогли йому відремонтувати авто
фото з відкритих джерел

Авто співака через недбалого заправника просто посеред траси вийшло з ладу

Співак Павло Зібров розповів про інцидент, який трапився з ним у Польщі. Виконавець їхав власним авто давати концерт у Празі. Дорогою зупинився, щоб заправити машину, однак ця зупинка коштувала артисту дуже дорого.

За словами Зіброва, заправник залив йому у бак замість дизельного пального звичайний бензин. «На заправці нас вперше в Європі зустрів заправник (зазвичай всі самі заправляються), перепитав що нам залити, я відповів, що дизель, і пішов розраховуватись, як зазвичай. Проїхавши 10 км відчув, що машина починає гальмувати. З'їхавши на узбіччя вирішив перевірити, що ж сталося. І перша думка, яка, на жаль, була вірною, – мені залили бензин замість дизеля!» – поділився артист у своєму Інстаграм.

Співак каже, що це все сталося у вихідний, тому евакуатор не міг забрати авто співака. На щастя, машину помітила дорожня служба завдяки камерам відеоспостереження: «Застрягли просто посеред траси Катовіце – Вроцлав. Почали шукати номери евакуатора, телефонувати всім, але в Європі в вихідні дні увечері складно було щось знайти. Вже темніло. Через хвилин 20 завдяки камерам дорожнього руху нас помітила дорожня служба і буксиром відтягнула до найближчої заправки за пару кілометрів».

Там артист артист зустрів українських далекобійників, які допомогли йому відремонтувати авто: «Біля заправки ми випадково зустріли наших українців, далекобійників з Закарпаття, які впізнали мене та одразу запропонували допомогу! Допомогли – злили бак, прочистили, залили, все назад поставили, перевірили, і ми змогли спокійно їхати далі».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: