Вагітна снайперка Емеральд зізналася, що отримує погрози із прокльонами

ССнайперка розповіла, що в неї немає жодної нагороди, грамоти, звання
фото з відкритих джерел

Євгенія Емеральд виклала дуже емоційний пост в соцмережу

Снайперка Євгенія Емеральд, яка невдовзі вдруге стане матір'ю, зізналася на своїй сторінці в Інстаграм, що їй доводиться в коментарях до своїх постів вислуховувати не лише звинувачення в піарі, а й погрози із прокльонами на свою адресу.

«Важко прийняти, що війна для мене закінчилася. Ще не було жодного дня, щоб мене не мучала совість за те, що я в тилу і не можу воювати, – пише Євгенія. – Відчуття, що я багато чого не зробила, а могла. Паскудні відчуття. І хлопці і дівчата там, а я тут. Мій коханий там, а я тут. В тилу важче ніж на фронті. Повернувшись, я не маю спокою. Ви думаєте що інтерв’ю це легко? Що я піарюся? Я втомлена після фронту фізично і морально, мій організм не був готовий до вагітності і це зараз подвійне навантаження».

«Регулярно я отримую погрози, прокльони! А нещодавно від «своїх» я почула що я ніхто і звати мене ніяк, після чого взагалі руки опускаються. І ось я задаю собі питання. Навіщо я пожертвувала своїм бізнесом, який роками будувала? Навіщо ризикувала життям кожен день протягом 6,5 місяці, нащо гробила своє здоров’я, що б мені тепер було соромно і кожен день нести цей хрест? Ні! Не для цього.  Слава мені не потрібна, бо з его все добре; гроші мені за це не платять; моє здоров’я не повернути. Я це роблю, бо вважаю що «інформаційна війна» дуже важлива! І якщо я можу допомагати українцям своїм голосом, то буду це робити через біль, нудоту і печаль», – додала Євгенія Емеральд.

Снайперка додала, що в неї немає жодної нагороди, грамоти, звання та навіть посвідчення учасника бойових дій: «Та воно мені і не потрібно! Бо не заради цього я зробила цей вибір 24.02.22. А заради свободи і справедливості. Заради майбутнього моєї доньки».

Раніше «Главком» писав, що Євгенія вийшла заміж у жовтні цього року. Весілля організували просто на передовій зі своїми побратимами. Серед гостей на церемонії був політик Олег Ляшко. «Олег Ляшко – побратим мого чоловіка. Він служить там. Там були люди, яких тоді я не знала. Не знала, хто буде на весіллі. Це оточення мого чоловіка. Трішки грошей подарували. Ляшко зробив дуже добрий грошовий подарунок для майбутньої сім'ї», – поділилася Євгенія в інтерв'ю.

Також снайперка розповіла, як потоваришувала з українською співачкою Тіною Кароль.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: