16-річна онука секретаря РНБО представила кліп у центрі Києва (відео)

Маша Данілова представила свій сольний трек «Кайф» і кліп до нього
фото: Instagram

Дівчина похвалилася тим, що її відео на пісню «Кайф» показали на головному екрані країни

16-річна Маша Данілова, онука секретаря Ради національної безпеки і оборони Олексія Данілова, представила свій кліп на найбільшому медіафасаді в Україні. Відео на пісню «Кайф» з'явилося на усіх фасадах ТРЦ Gulliver у Києві. Цією новиною Маша поділилася зі своїми підписниками в Instagram.

«Пишу і не вірю. На головних екранах країни. Не вірю! Це ж з глузду з'їхати можна. Мрія, яка здається недосяжною, стала реальністю! Все можливо, якщо дуже сильно вірити і багато працювати! Все реально, друзі», – підписала Маша відео.

На записі видно, що разом зі співачкою біля «Гулівера», де крутять рекламу її кліпу, стоїть знімальна група. Радісна Маша з величезним букетом квітів танцює під свою пісню.

Також в пості до відео співачка подякувала своїй родині. Маша підкреслила, що батьки її найбільша підтримка, сила і опора.

«Далі більше, пристебніть ремені безпеки!» – закінчила своє послання до підписників дівчина.

У кліпі на пісню «Кайф» знімалися відомі українські актори, серед яких Григорій Бакланов, який зіграв Лавріна в серіалі «Спіймати Кайдаша», Арам Арзуманян, а також Анастасія Цимбалару.

Раніше повідомлялося, що українська співачка Стасік (Анастасія Шевченко), яка служить на фронті, випустила пісню «Герої вмирають». Також вона вже представила кліп до треку про біль війни.

Читайте також: «Я ледве ходив, я не дихав»: Дантес розповів, як хіт «Дівчинка Оля» довів його до лікарні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: