«Я ледве ходив, я не дихав»: Дантес розповів, як хіт «Дівчинка Оля» довів його до лікарні

Український музикант Володимир Дантес
фото з відкритих джерел

Шокуючою історією український співак поділився в Instagram з нагоди перекладу «Дівчатка Олі» українською мовою

Український співак і комік Дантес через 15 років зізнався, що один із найуспішніших хітів у його кар'єрі – «Дівчинка Оля» – довів зірку до лікарняного ліжка. На «Фабриці зірок», де вперше пролунав хіт, артист так перехвилювався, що змушений був записувати пісню майже непритомною.

Шокуючою історією Дантес поділився в Instagram з нагоди перекладу «Дівчатка Олі» українською мовою. Співак хотів розповісти слухачам більше про написання цього треку далекого 2008 року.

Дантес нагадав, що за крок від фіналу міг залишити проєкт. Тоді він переживав складний період, адже участь у талант-шоу була нелегкою задачею для виконавця-початківця.

«Життя у павільйоні без вікон, без годинника, без зв'язку – це був важкий іспит. За один ефір до фіналу я потрапив у номінацію. Це означало, що я міг вилетіти. Коли мені дали послухати цю пісню, я сказав: «Ви хочете, щоб я програв?» – згадав артист.

У композиції його зачепив лише програш, тож співак і подумати не міг, що «Дівчинка Оля» стане хітом і полюбиться слухачам. Переконаний у провалі Дантес дуже нервував і зіштовхнувся із проблемами зі здоров'ям.

«Я настільки перенервував, що в мене піднявся тиск. Я ледве ходив, я не дихав, я лежав. І в такому стані я пішов на студію записувати цю пісню. Мені було дуже погано. Кожна нота приносила фізичний біль. Мене вистачило на один раз. і мене забрали до лікарні», – зізнався Дантес.

Згодом виконавець зрозумів, що зміг передати у номері всі свої емоції, тож пісня стала для нього дуже знаковою. 2023 року він зважився перекласти її українською мовою. Реліз відбудеться 14 липня.

Читайте також: Гурт Kazka виступив у Токіо з японською суперзіркою (відео)

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: