«Вже два роки без тебе»: Козловський написав зворушливий пост про батька

Віталій Козловський був дуже близький зі своїм татом
фото з відкритих джерел

15 серпня 2021 року помер тато Козловського

Український співак та захисник Віталій Козловський два роки тому втратив тата. Співак зворушливо звернувся до нього у роковини батькової смерті. Про це стало відомо з Instagram.

«Татусь, мій янголе! Вже 2 роки без тебе. Ти в моєму серці. Назавжди», – написав Віталій.

15 серпня 2021 року помер тато Козловського. Виявилося, що у нього були проблеми з легенями, оскільки він був завзятим курцем.

«Вже два роки без тебе»: Козловський написав зворушливий пост про батька фото 1
скріншот

Віталій Козловський був дуже близький зі своїм татом, вважав його найкращим другом. Навіть наприкінці 2019 року купив йому квартиру в Києві і зблизив його зі собою.

Крім того, артист влаштував особисте життя батьку – допоміг знайти кохану. До самої смерті чоловік любив Ніну, жінку, яка працювала консьєржкою у його будинку. 

Нагадаємо, що український співак та захисник Віталій Козловський, який зараз служить у складі бригади Національної гвардії під назвою «Рубіж» регулярно ділиться з своїми прихильниками подробицями щоденних буднів на військовій службі. Однак у своєму новому відео співак створив напружену атмосферу серед своїх фанів.

У своєму Instagram він опублікував коротке відео, зняте на фронті. На кадрах видно, як Козловський їде на задньому сидінні автомобіля, який сильно труситься. Очі у Козловського сумні та втомлені. 

Читайте також: Віталій Козловський склав військову присягу (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: