Співак Макс Барських випустить свої популярні хіти українською мовою

Співак Макс Барських представив українськомовну студійну версію свого хіта «Тумани»
фото з відкритих джерел

Уже 8 вересня пісні співака лунатимуть соловʼїною

Український співак Макс Барських вже давно переклав свій хіт «Тумани» на українську, а зараз презентував повну версію. До того ж цей трек увійде в його новий альбом під назвою «Зорепад», який співак випустить вже 8 вересня.

Майбутній реліз Макса Барських умовно можна розділити на дві емоційні частини, адже на слухачів чекає чотири суперхіти – переклади головних бестселерів, які виконавець вже презентував своїм прихильникам під час турут «Знайти себе», а також шість абсолютно нових композицій, які ототожнюватимуть «мрії, що не здійснилися», «мрії, які загадали знов», «про любов до себе та пошук кохання» і «нове життя». 

«Новий альбом «Зорепад» та всі пісні, які увійдуть до нього, я виношував майже рік. Проїхавши містами України й зустрівши своїх людей, я відчув потребу подарувати улюблені пісні українською мовою. Просто хочу, щоб вони належали нам з вами та нашим дітям», – сказав Барських.

Співак додав, що хіти «Тумани», «Береги», «Подруга- ніч», «Лий, не жалій» лунатимуть соловʼїною в студійній якості. Але «Зорепад», – це ще й про нові відчуття.

Нагадаємо, що 12 червня український співак Макс Барських, який всіляко підтримує українців, під час виступу з концертом у Кременчуці виконав пісню зі свого репертуару російською мовою «Берега». Виступ виконавця не сподобався слухачам – житель Кременчука Антон Кирпа після цього написав заяву до правоохоронних органів, у якій попросив поліцію провести перевірку за цим фактом.

Артист ніяк не прокоментував інцидент. Відомо, що один із представників його команди уточнив, що наразі всі сили Барських спрямовані на допомогу українським військовим та українцям, які постраждали від обстрілів. А заборонити комусь писати заяви до поліції вони не можуть.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: