День народження Яна Табачника. Донька відомого співака нагадала імениннику про карму

Ян Табачник неодноразово втрапляв у скандали
фото з відкритих джерел

Олена Мозгова дорікнула відомому акордеоністу за «негативну роль» у житті її батька

31 липня колеги та друзі вітали із 78-річчям музиканта Яна Табачника. Народний артист, відомий акордеоніст та екснардеп зник із публічних радарів після втечі Віктора Януковича. Про день народження Табачника нагадала його дружина співачка Тетяна Недєльска. 

Вітальну хвилю підхопили й інші колеги Табачника. Зокрема, Народний артист Віталій Білоножко.

День народження Яна Табачника. Донька відомого співака нагадала імениннику про карму фото 1

Проте продюсерка Олена Мозгова, донька покійного народного артиста України Миколи Мозгового, під дописом написала гнівний коментар. Жінка дорікнула колегам тим, що вони вітають Табачника, біографія якого тісно пов'язана з колишніми регіоналами.

«Янчик зіграв неабияку роль у житті мого тата… звісно, негативну… але я не схильна бажати поганого навіть ворогам)) тому нехай живе, карма все вирішить», – зазначила донька Мозгового.

День народження Яна Табачника. Донька відомого співака нагадала імениннику про карму фото 2

Нагадаємо, артисти Микола Мозговий та акордеоніст Ян Табачник мали гострий конфлікт. Сутичка між чоловіками у 90-ті вийшла у публічну площину. Зокрема, полеміка між артистами відбувалася на сторінках жовтої преси. Олена Мозгова також розповіла подробиці своїх стосунків із Табачником, який нібито погрожував і їй. 

«З такими друзями і ворогів не потрібно)) не були ніколи «гарні» у них періоди, – написала Олена у відповідь на ремарку Віталія Білоножка, що він лише привітав колегу і не потрібно згадувати минуле. – І нічого особистого там не було! Виключно принципове! А ще, я дуже добре пам’ятаю як ваш Янчик ні за що не про що казав, що «нехай вона місце кладовище готує»)) це за ок, що його жінка в моєму проекті знялася і журналісти написали критичні рецензії))) я звісно всім їм все простила, але забути це нереально нереально)»

Білоножко став на захист Табачника, та згодом обурливі коментарі під дописом й узагалі зникли.

Ян Табачник – радянський та український акордеоніст та колишній народний депутат («Партія регіонів») родом із Чернівців. Народний артист України. У 1999 році їздив з агітаційним туром по колоніях і тюрмах на підтримку кандидата в президенти України Леоніда Кучми. Згодом також агітував за кандидата в президенти Віктора Януковича, якого Табачник вважав «євроінтегратором» і порівнював з єврейським пророком Мойсеєм. Крім того, артист був відомий дружбою з українофобом Йосипом Кобзоном.

Як відомо, Яну Табачнику виповнилося 78 років – співачка Тетяна Недєльська привітала чоловіка із Днем народження.

Раніше в ексклюзивному інтерв'ю «Главкому» Ян Табачник розповів про стосунки із колишнім президентом України Віктором Януковичем, а також похвалився, що його будинок удвічі два рази більший, ніж колишня президентська резиденція президента-втікача у Межигір'ї. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: