«Бухають, лапають дівчат»: Олег Скрипка, у якого мама росіянка розповів правду про село в РФ

Олег Скрипка
фото з відкритих джерел

Порівнюючи свої візити до родичів у РФ і подорожі до України, Скрипка відчув, що більше не хоче повертатися до російського села

Відомий український музикант Олег Скрипка народився і виріс поза межами України, оскільки його мати була росіянкою за походженням. У своєму дитинстві майбутній артист мав можливість відвідувати як українське, так і російське село, де його бабусі та дідусі мешкали. Ця велика різниця між ними залишила глибокий відбиток. Олег Скрипка поділився цими спогадами під час виступу в подкасті на YouTube-каналі Stand up battle.

Водночас він чітко пам'ятає, яким гарним, чистим, облагородженим було українське село. Особливо вразили майбутнього музиканта люди, які, як він відзначив, притаманну українцям шляхетність. 

«Коли я їду в українське село, там діти називають батьків «Ви», «садок вишневий коло хати», дорога асфальтована, є газ, все дуже гарно. Кожен має свій город, у бабусі та дідуся було неймовірно багато землі! Вдома завжди були борщі та вареники», – відзначив Скрипка.

Порівнюючи свої візити до родичів у РФ і подорожі до України, Скрипка відчув, що більше не хоче повертатися до російського села.

«Я приїжджаю до Росії до свого діда. Там немає саду, немає городу, земляна підлога. Місцеві люди відзначаються любов'ю до споживання алкоголю, хоча самогону у них не було, бо все випивалося на рівні браги. Моя мати казала мені прогулятися з однолітками. Я вийшов та побачив хлопців і дівчаток, яким по 12 років, які п'ють портвейн, курять, матюкаються хлопці лапають дівчат. Це сталося після відвідування українського села, де панували анекдоти, відмінний гумор та м'якість, що мене вразило. І тоді я попросив матір не брати мене знову туди», – розповів музикант.

Раніше фронтмен українського гурту Воплі Відоплясова Олег Скрипка розповів, що в швейцарському Цюріху артист нарвався на звинувачення у «підтримці фашизму», а також у місті скасували його концерт.

Олег Скрипка пояснив, як за межами України, здавалося б, у цивілізованих країнах працює пропаганда Кремля.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: