Віталій Козловський пояснив, заради чого повернувся до Києва з фронту

фото: Instagram/Козловський

Співак напередодні Дня Незалежності України виступив на концерті «Національна легенда» у Києві

Український співак та захисник Віталій Козловський, який зараз служить у складі бригади Національної гвардії під назвою «Рубіж» пояснив, чому повертався до Києва. Про мету свого візиту до столиці Козловський розповів в Instagram.

За його словами, в столиці його чекало важливе завдання. Перед Днем Незалежності України співак взяв участь у концерті «Національна легенда», де вручають однойменну президентську відзнаку. Як зазначив Козловський, виступ покажуть в ефірі 26 серпня.

«Мета мого приїзду до Києва – це щорічна президентська нагорода «Національна легенда». Передача виступу відбудеться 26 серпня», – повідомив співак.

Віталій Козловський пояснив, заради чого повернувся до Києва з фронту фото 1

«Ще буквально вчора я був на позиціях і жив у бліндажі, а сьогодні стою на сцені…Це два протилежні світи, які зійшлися в протиріччі. Врешті, мене відпустили до Києва заради цього виступу. Велике хвилювання і велика честь. Співаю після промови Володимира Зеленського.Співаю, щоб вшанувати загиблого Героя, чия Мати отримує відзнаку з рук Президента. Посмертно. Співаю символічно пісню Того, хто свого часу став моїм провідником і наставником. Яка має зараз особливий сенс для кожної, хто чекає сина з війни», – поділився артист, який заспівав на заході пісню «Скрябіна» «Мамо».

В День Незалежності України Віталій Козловський з'явився у військовій формі та звернувся до українців з промовою вже на передовій.

«Кожен сантиметр рідної землі, який вдалося відстояти, просякнутий кров'ю…Це найвища ціна, яку ми платимо за право вільно жити у себе вдома і будувати своє майбутнє. Давайте не забувати про це. Давайте говорити українською зі своїми дітьми. Дякувати і допомагати військовим. Давайте не сваритися, а об'єднуватися. Бо одну гілку переломити легко. А цілий оберемок неможливо. Ми українці! І це гордість! Ми боремося задля перемоги і ми її здобудемо. Чим будемо об'єднаніші, тим швидше. Слава Україні! З Днем Незалежності» – зазначив співак.

Раніше повідомлялося, що Віталій Козловський приголомшив шанувальників новим відео з фронту.

Співак та військовий Віталій Козловський зізнався, що сумує за сценою, але не може чинити інакше.

Козловський також поділився із шанувальниками новинами свого армійського життя. Виконавець проходив бойову підготовку на полігоні. Уже без бороди 38-річний артист постав на динамічних фотографіях із навчань.

Нагадаємо, у червні музиканта мобілізували, а вже в липні він завершив бойову підготовку. Віталій Козловський вступив до однієї з бригад Гвардії наступу – бригади Національної гвардії «Рубіж».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: